Szórakozás

Sírt és remegett a nő, mikor rájött, hogy gyereket vár a mostohafiától

A nő hétéves kora óta ismeri születendő gyermeke apját. Ekkor ő 22 éves volt és a fiú apjának a felesége.

Már korábban is beszámoltunk a 35 éves Marina Blamaszeváról és párjáról, a 20 éves Vlagyimirről, illetve különleges kapcsolatukról. Ennek ugyanis az a pikantériája, hogy a nő korábban a Vlagyimir  apjával volt házas, most pedig a mostohafiúval tervezi összekötni az életét.

Arról is írtunk, hogy a mostohafiú és a népszerű orosz influenszer mostohaanya életét újabb kapocs köti össze: gyermekük lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Марина Балмашева (@marina_balmasheva) által megosztott bejegyzés, Jún 7., 2020, időpont: 6:53 (PDT időzóna szerint)

Azt írta Blamaszeva a pozitív teszt képéhez:

Az első csíkom, amin elsírtam magam

Az eredetileg a 60 kilós fogyásával népszerűvé vált nő a Mirror szerint így emlékszik vissza arra a pillanatra, mikor a terhességi teszt pozitív lett:

A hangom és a kezeim is elkezdtek remegni.

Vlagyimir első pillanatban pedig azt hitte, egy órát ad át neki a mostohaanyja, nem pedig egy pozitív terhességi tesztet.

A férfiak olyan hülyék tudnak lenni az ilyen pillanatokban

– mondta nevetve Blamaszeva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Простите, но почему я должна реветь одна? 🙂❤️ давайте со мной

Марина Балмашева (@marina_balmasheva) által megosztott bejegyzés, Jún 8., 2020, időpont: 9:36 (PDT időzóna szerint)

A nő 22 éves volt, mikor megismerte az akkor 7 éves Vlagyimirt, akinek az apjával, Alekszej Savirinnel házasodott össze korábban. A fiú és mostohaanyja kapcsolata úgy egy éve vált románccá, mikor Vlagyimir hazatért az egyetemről az egyik tanítási szünetben. Segített neki a konyhában, figyelt az öt örökbefogadott gyerekre, akit az apa és mostohaanya együtt nevelt, valamint elment bevásárolni is.

Aztán valahogy egymása szerettek. Alekszej ezt mind a mai napig nem nagyon képes elfogadni, szerinte a nő elcsábította a fiát, mert „Vova erre önmagától nem lett volna képes”, ezelőtt még csak egy barátnője sem volt.

Még akkor is szexeltek, mikor otthon voltam. Megbocsátanék neki, ha nem a fiammal csinálta volna. Átrohant az ő ágyába az enyémből, mikor én aludtam. Mikor visszajött, visszafeküdt, mintha semmi sem történt volna

– nyilatkozta az apa, az idősebbik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik