Szórakozás

Házasodna a gazda: Betti legalább 175 centis férfit, Szabolcs gyereket akar

A szereplők elmondták, hogy milyen számukra az ideális társ.

Vasárnap este kezdődik a Házasodna a gazda műsor az RTL Klubon, eddig megismerhettük mind a hét szereplőt, most viszont azt mondják el, hogy ki milyen párt keres magának. Most kezdhet el jegyzetelni az, akinek bejön valamelyik szereplő.

Sanyi gazda olyan párt szeretne, aki céltudatos, elfogadja úgy, ahogy van. Az is fontos neki, hogy ne erőltessék a másikat olyan dolgokban, amikben nem egyezik a véleményük.

 

Betti az ideális férfiról legalább öt dolgot el tud mondani: például legyen szép a fogsora, és erős, férfias keze. Fontos a magasság, nem árt, ha 175 centi és legyen egészséges kisugárzása és testalkata. Na, neki már elég konkrét elképzelései vannak.

 

Szabolcs gazda dekoratív hölgyet tudna elképzelni maga mellé, a szőke haj, kék szem a zsánere. Szóval fontos a csinos külső és a báj, amibe bele lehet szeretni. Szerinte felesleges szerepeket felvenni, mindent meg kell beszélni az elején.

 

Böbe gazdasszony mellé kéne egy erős kezű férfi, aki intelligens, magabiztos, jóképű. Fontos kitétel, hogy legyen magas és jó kondiban, de az se utolsó, ha jó ember az illető.

 

Zsolt gazda készen áll egy komoly kapcsolatra, mondjuk neki pont jó lenne egy olyan nő, mint Nádai Anikó. Az ideáljai a csinos, magas, mosolygós, barna, hosszú hajú lányok. Fontos számára a romantika és a szerelem, mert ezek mellett könnyebb összetartani.

 

Roland gazda szeretne egy társat, aki felnéz rá és akiben megbízhat. Az ideálja a hosszú, egyenes hajú, vékony és sportos nő. Rolandnak már van két gyereke, ezért elengedhetetlen, hogy az új párja jól kijöjjön velük.

 

Peti gazda szereti a nagyon kedves, mosolygós, társasági embereket. Ha egy hölgy mosolyog, akkor nála már nyert ügye van. Aztán jön a testalkat és a fenék. Nincsenek hatalmas igényei.

Kiemelt kép: RTL Klub/Házasodna a gazda

Ajánlott videó

Olvasói sztorik