Szórakozás

Szulák Andrea: Ha az ember nem tud dolgozni, akkor semminek érzi magát

Az interjú nem mai, de akkor még nem volt szó Hajdú Péter döntéséről.

Muszáj vagyok bízni azokban, akik ilyen-olyan döntéseket hoznak, és remélem, hogy rám is gondolnak ebben a nagy döntési mizériában, mert akkor nagyon komoly bajok lehetnek. Őszig merem azt vállalni magamnak meg a gyerekemnek, hogy ki tudunk tartani

– mondja Szulák Andrea a koronavírus-járványról. Érdekes együttállást hozott a vasárnap a LifeTV YouTube-csatornájának életében: Hajdú Péter nemrég elkaszálta Szulák és Várkonyi Andrea műsorait, előbbi ráadásul fel is mondott a producer miatt – Várkonyinak viszont még megy az Akarsz beszélni róla? című műsora, aminek korábban Szulák volt a vendége.

Az interjú még Szulák LifeTV-től történő távozása előtt készült, és a koronavírus-járvány okozta munkanélküliség gondolata a színész-műsorvezetőt is foglalkoztatta:

Ha az ember nem tud dolgozni – és mi, akik úgymond ismert emberek vagyunk, kicsit a munkánk rabjaivá is tudunk válni időnként –, ha nem végezheted a napi dolgaidat, ha nem mehetsz intézni a saját ügyeidet, nem vár az a közösség, ahova tartozol, akkor egyszer-egyszer semminek érzed magad. Minden, amit ez alatt a nem tudom hány év alatt elértem, egy perc alatt a semmivé tudnak válni egyetlen egy pillanat alatt

– fogalmazott, hozzátette, ő a LifeTV-nél új barátságokat szerzett, amire nem is gondolt korábban. Alapvetően optimista volt a járványhelyzet miatt:

Azt gondolom, a körülményekhez képest mi ezt egészen jól kezeltük itt Magyarországon, és abban bízom, talán ősztől visszaáll a rend. Azért imádkozom, hogy ősztől induljanak el a színházak, a koncertjeim, kezdjük el a televíziós munkáinkat, tehát valaminek történnie kell. Nincsenek tovább tartalékaim: ha itt ősszel nem indul el valami, itt nagyon nagy baj lesz. Muszáj vagyok bízni azokban, akik ilyen-olyan döntéseket hoznak, és remélem, hogy rám is gondolnak ebben a nagy döntési mizériában, mert akkor nagyon komoly bajok lehetnek. Őszig merem azt vállalni magamnak meg a gyerekemnek, hogy ki tudunk tartani. Van egy minimális készletem, amit bevásároltam én is, ha egyáltalán nem lehet elhagyni az otthonunkat, dehát rezsit kell fizetni, telefonszámla, autórészlet van, vannak csekkek és a végtelenségig ezt nem lehet mosolyogva fenntartani.

Kiemelt kép: YouTube.com/LifeTV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik