Szórakozás

Lady Gaga szerint Trump megbukott, majd őrültnek és rasszistának nevezte az elnököt

Hosszú közleményben mondta el gondolatait George Floyd halála kapcsán.

Sok hírességhez hasonlóan Lady Gaga is megírta véleményét a George Floyddal történtek után, az énekesnő pedig kihasználta az alkalmat arra is, hogy közölje, Donald Trump, az USA elnöke, megbukott.

Nagyon sok dolgot tudnék mondani erről, de az első, amit mondanék, hogy félek bármit is mondani, ami további haragot szülne, pedig most kizárólag ez az egyetlen jól indokolható érzelem. Nem szeretnék még több erőszakot, a megoldásra törekszem

– kezdte írását Instagramján Lady Gaga, aki azzal folytatta, őt is feldühítette George Floyd halála, ahogy feldühítette a többi fekete ember felesleges halála is, ami szerinte az általános rasszizmusnak és az azt támogató korrupt rendszernek köszönhető. Az énekesnő gondolatait azzal zárta:

Régóta tudjuk, hogy Trump elnök megbukott. A világ egyik legerősebb vezetője, mégsem tesz semmit, csak további előítéleteket szít, miközben egyre több fekete veszti életét. Amióta elfoglalta az elnöki széket, tudjuk, hogy őrült és rasszista, aki egy olyan rendszert tart életben, ami rasszizmusban gyökerezik. Itt az ideje a változásnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés, Máj 30., 2020, időpont: 10:13 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram/Lady Gaga

Ajánlott videó

Olvasói sztorik