Szórakozás koronavírus

Ápolónőt tett címlapjára a Nők Lapja

Mindez történelmi jelentőségű ráadásul.

Történelmi címlappal jelenik meg az új Nők Lapja, ugyanis húsz év után először nem híresség kerül a címlapra, hanem egy ápolónő, Nagy Zsuzsanna. Ő a saját történetét is elmeséli az újságban, képet adva az egészségügyi dolgozók mindennapjairól. Ahogy Vékási Andrea, a lap portfólióigazgatója fogalmaz:

Ahogy az egész ország, úgy a Nők Lapja szerkesztősége is hálás minden orvosnak, ápolónak, segítőnek, aki hősiesen helytáll a jelenlegi helyzetben. Ezzel a rendhagyó címlappal szeretnénk kifejezni elismerésünket az óriási erőfeszítésért, áldozatért és személyes kockázatvállalásért: humánus, odaadó munkájuk miatt a saját épségüket kockáztatva néznek farkasszemet a koronavírussal.

A különleges címlap alkalmából az olvasók is kérdezhetnek: május 21-én, csütörtökön 14 órakor Nagy Zsuzsanna ápolónő élőben válaszol a Nők Lapja Facebook-oldalán.

Ketten a Nők Lapjáról: „A humánus témafeldolgozás, a politikamentesség és a családi értékek bemutatása a szentháromságunk”
Anyák napján, és a két vezető anyai létének egy intenzív időszakában, amint két-két gyermek ugrándozik körülöttük a karantén közepén, elindult a Nők Lapja online változata. Libor Anitával és Vékási Andreával beszélgettünk.

Kiemelt kép: Nők Lapja

Ajánlott videó

Olvasói sztorik