Szórakozás koronavírus

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy válása a koronavírus miatt durvulhat el

Már többet tudunk válásukról még úgy is, hogy hivatalosan egyikük sem ismerte el, hogy öt év házasság után vége. Kifejezetten ronda celebválás lesz ez, ha igaz az, amit több lap a válási papírokra hivatkozva állít.

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy válnak. Legalábbis ezzel vannak tele a hírek, annak ellenére is, hogy egyelőre egyik fél sem erősítette meg hivatalos csatornán keresztül azt, hogy öt év házasság után szétmentek. Amiért viszont elhihetjük, hogy a hír igaz, az az, hogy a TMZ és a People is már bírósági papírokra hivatkozik.

Az egykori gyerekszínész és a francia bankár öt évvel ezelőtt házasodtak össze. Kapcsolatukkal már az elején is sokat foglalkozott a sajtó, nemcsak azért, mert mindketten híresek – Sarkozy a volt francia elnök, Nicolas Sarkozy féltestvére –, de azért is, mert Sarkozy tizenhét évvel idősebb, na meg egyáltalán nem mellékesen harminchárom centivel magasabb is.

Olivier Sarkozy és Mary-Kate Olsen 2017-ben. Fotó: John Lamparski/WireImage

A Cosmopolitan az Us Weeklyre hivatkozva arról ír, hogy ez egy újabb, kifejezetten ronda celebválás lesz, annak ellenére is, hogy nyilván kötöttek házassági szerződést. Olsennek ugyanis a gyerekszínészetből származó vagyona mellett van még pár üzleti vállalkozása is, például ikertestvérével, Ashley Olsennel közös márkái, a The Row és az Elizabeth and James – az Olsen ikreknek megközelítőleg 500 millió dolláros vagyona van.

De nem is a vagyonelosztás körül megy most a problémázás, hanem azon, hogy épp egy világjárvány közepén vagyunk, ez pedig megnehezít egy-két dolgot.

A TMZ arról ír, hogy Olsen a járványra hivatkozva kért sürgősségi eljárást, ám ezt visszautasították, ami leginkább azért probléma most számára, mert Sarkozy mindössze egy hetet adott neki arra, hogy május 18-ig kicuccoljon a New York-i lakásukból. A lap úgy tudja, Sarkozy Olsen tudta nélkül mondta fel a bérletet, ezért kell most kiköltöznie, amit Olsen a járványra hivatkozva nem tud teljesíteni. Viszont ha hivatalosan is elválnának végre, akkor nem kéne otthagynia a lakást és benne az értékeit, ezért is kérvényezte a sürgősségi eljárást.

Azonban nemhogy a sürgősségi válást, a sima válást sem tudja egyelőre elintézni, legalábbis a TMZ által megszerzett dokumentumokban az áll, hogy Mary-Kate Olsen már egy hónappal ezelőtt, április 17-én benyújtotta a válási papírokat, azokat azonban a bíróság akkor a járványra hivatkozva nem fogadta be.

A beadványom azért sürgős, mert a férjem elvárja tőlem, hogy kiköltözzek az otthonunkból 2020. május 18-ig, miközben New York teljesen leállt a COVID-19 miatt. Elképesztőnek tartom, hogy a férjem próbál eltávolítani a közös otthonunkból, és ha ez sikerül neki, nemcsak az otthonom veszítem el, de a személyes tárgyaimat is

– ezeket állítólag Olsen mondta a People által megszerzett bírósági papírok szerint. Olsen beadványában kitért még arra is, hogy attól tart, Sarkozy időközben megpróbál megszabadulni Olsen vagyontárgyaitól, ebből pedig arra következtethetünk, hogy Olsen jelenleg nem a New York-i lakásban tartózkodik, hanem valahol máshol tölti a karantént, így valóban esélye és lehetősége sincs arra, hogy onnan kipakolja a dolgait.

Olivier Sarkozy és Mary-Kate Olsen 2012-ben. Fotó: James Devaney/FilmMagic

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy 2012-ben jöttek össze, esküvőjük 2015 novemberében volt. Közös gyerekeik nem születtek, Sarkozynek azonban született már két gyereke előző házasságából. Olsennek ez volt az első házassága, így egyben ez az első válása is.

Az egyelőre nem derült ki, hogy miért válnak, egyelőre még a celebeknél szokásos „kibékíthetetlen ellentétek”-re való hivatkozás sem hangzott el.

Kiemelt kép: James Devaney/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik