Szórakozás koronavírus

Barta Sylvia ijesztő tüneteket produkált, mialatt lábalt kifelé a koronavírusból

Kiütések is megjelentek a testén.

Azok után, hogy Barta Sylvia a Mokka stúdiójában arról beszélt, hogy kigyógyult a koronavírusból, most az Instagramon hosszabban is írt erről az egész folyamatról.

A bizonytalanságból bizonyosság lett, amiben néhány hete még hinni sem mertem – hogy valaha újra egészségesen állhatok a stúdióban, most valóra vált! Ma reggel már a Mokkában beszélgettem Pachmann Péter kollégámmal a gyógyulásomról! Amikor beléptem az élő adás helyszínére megcsapott az a rég nem érzett illat, ami csak ott van, a kamerák előtt, a lámpák fényében! Furcsán hangozhat ez azok számára, akik nem tapasztalták meg az illatok és ízek érzékelésének elvesztését! Csodás érzés volt a kollégákkal újra találkozni! Miután 3 héttel ezelőtt kezdtem jobban lenni – és erről posztoltam is, adódtak még meglepetések.  A hangom nem jött vissza, a köhécselés nagyon nehezen kezdett szűnni, ismeretlen kiütések és bőrelváltozások jelentek meg a törzsemen és az ujjaimon, jelezvén, hogy még nincs vége a küzdelemnek! Mivel a magyarországi koronavírus járvány elején lettem beteg, amikor még orvosok is világszerte csak ismerkedtek a betegséggel, így mindig néhány nappal korábban produkáltam olyan Covid-19 tüneteket, mint ahogy azt a világ sajtó megírta! Ezeknek a felfedező kalandoknak azonban most már vége, a május 7-én rajtam elvégzett PCR koronavírusteszt eredménye végre negatív lett! A negatív teszteredmény után megszűntette a Járványügyi Hatóság a hatósági karantént is. Visszakaptam a szabadságom, bár nem éreztem még késztetést arra, hogy elinduljak valamerre! Örültem, hogy végre egészségesen élvezhetem az otthon létet a családommal!

– kezdte, majd hozzátette, laborvizsgálatra is elment:

Ezután friss teszttel a zsebemben mentem el tüdő rtg-re és laborvizsgálatokra, melyek elvégzése és eredményei után kijelenthetem, hogy egészséges vagyok! Most már csak türelemre van szükség, hiszen a tettvágy már meg van bennem, de erő még nincs mindenhez. Fokozatos terheléssel kell vissza térnem a hétköznapok rutinjába a munkába és a sportba! Szeretném ezúton is megköszönni a rengeteg aggódó, bíztató üzenetet és a felém áradó szeretetet! Nagyon sok erőt merítettem ezekből a nehéz időkben! Szeretnék köszönetet mondani orvosaimnak, akik végig figyeltek rám és mindent megtettek a gyógyulásom érdekében! Szeretném, ha velem örülnétek, hogy életem egyik legnehezebb időszaka lezárult és a jövő héten visszatérek a képernyőre! #életacovidután 🙏

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) által megosztott bejegyzés, Máj 15., 2020, időpont: 10:34 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/bartasylvia_hivatalos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik