Szórakozás

Összekeverték a Joe Bident erőszakkal vádló nőt Tara Reid színésznővel

Sokakat megzavart, hogy a Bident vádló nőt Tara Reade-nek hívják.

Az USA következő elnökválasztásán a Demokrata Párt elnökjelöltje a 77 éves Joe Biden lesz, akit az elmúlt hetekben egy volt munkatársa, aki 1992 és 1993 között dolgozott az akkor még szenátor Biden irodájában, azt mondta, a demokrata elnökjelölt 27 évvel ezelőtt szexuálisan zaklatta őt.

A nőt Tara Reade-nek hívják, ez pedig alaposan összezavart pár embert, ugyanis a hasonló nevű színésznő, Tara Reid a Page Sixnek elmondta, fenyegető üzeneteket kap Twitteren, hogy miért támadja ilyen vádakkal Joe Bident.

Őrület ez az egész. A Twitterem tele van olyan üzenetekkel, hogy rossz ember vagyok. Mindenki elvesztette az eszét. A rossz Tara-t találták be. Sok dolgot csináltam az évek során, de nem ezt. Nem is ismerem Joe Bident. Semmi közöm a politikához

mondta a Page Sixnek Tara Reid, aki egyáltalán nem mellékesen a menedzsere szerint épp a visszatérését tervezi, úgyhogy most szépen fel is fogja ezt a helyzetet használni arra, hogy sokan felfigyeljenek rá.

Akinek nem rémlene, Tara Reid még az Amerikai Pite című filmmel lett ismert, az utóbbi időszakban viszont már csak a Sharknado-filmekben kapott szerepet.

Kiemelt kép: Rodin Eckenroth/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik