Szórakozás

Volt testőre elmondása alapján tényleg borzalmas embernek tűnik Ellen DeGeneres

Egyre-másra kerülnek elő kínos sztorik a humorista-műsorvezetőről.

Nem is olyan régen írtunk nektek arról a jelenségről, ami Ellen DeGeneres körül kialakult az utóbbi időben: nevezetesen, hogy sokak szerint teljesen hamis az a kép, amit humorista-műsorvezető a médiában mutat magáról, ugyanis állítólag képtelenség vele együtt dolgozni gonoszsága miatt.

Most akkor Ellen DeGeneres a következő híresség, akit törölni kéne a köztudatból?
Korábbi kollégái beszámolója alapján DeGeneres messze nem az a kedves ember, akit a műsoraiban láthatunk.

Ehhez a táborhoz csatlakozott DeGeneres volt testőre, Tom Majercak, aki elmesélt pár dolgot a műsorvezetőről. Ahogy a Fox News cikkében olvasható, Majercak még a 2014-es Oscar-gálán védte DeGenerest, az ő párját és anyját:

Egész este fogtam a kezüket, átvittem őket a nagy tömegeken, vigyáztam rájuk. De Ellen DeGeneres volt az egyetlen ember – és sok-sok hírességet védelmeztem –, aki még csak köszönni sem volt hajlandó nekem. Annyit se mondott, hogy kösz, hogy megvédted a feleségemet és az anyámat.

DeGeneres felesége, Portia de Rossi ellenben mindvégig kedves volt hozzá, és mikor Majercakot be akarta mutatni feleségének, DeGeneres csak egy pillantást vetett rá, szavakat nem intézett felé.

Rettenetesen hideg volt. Teljesen máshogy bánik azokkal, akik nem az A-listás baráti körébe tartoznak. Évekig piszkált ez a dolog, de most, hogy mások is elmesélték, úgy érzem, beszélnem kell az igazságról. Mindenki szereti őt, mert felvilágosult, pozitív személy, de miután megismered, rájössz, hogy ez nincs így. Ha a tévében látod, beleszeretsz, de ez nem mérvadó. Abszolút nem törődik senkivel, csak a céljait akarja elérni. Az emberek végre kezdik látni a valódi énjét, utóbbit teljes mértékben meg tudom erősíteni az elmúlt hat év tapasztalatait nézve

– mesélte a testőr, aki elmondta, először ő is arra fogta a dolgokat, hogy DeGeneres munkája stresszes, azért viselkedett így, de az évek alatt rá kellett jönnie, hogy semmifajta mentség nem lehet erre a sok gorombaságra.

A Fox News kereste DeGeneres sajtócsapatát, de nem válaszoltak egyelőre.

Kiemelt kép: Chip Somodevilla/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik