Szórakozás koronavírus

Michael J. Foxnak is tetszik ez a járvánnyal kapcsolatos Vissza a jövőbe-idézet

Amúgy tényleg zseniálisan kiragadták a filmből.

Marty! Nem mozdulhatsz a házból, nem találkozhatsz senkivel, nem beszélhetsz senkivel, mert ha igen, annak beláthatatlan következményei lesznek a jövőben

– figyelmezteti a Doki Marty McFly-t a Vissza a jövőbe című film legelső részében, hogy semmifajta galibát ne okozzon a múltban, mert az kihat a jövőre is. A jelenet eléggé végigfutott a neten, mert jól ráhúzható a koronavírus-járványra is, főleg, miután Brown doki megkérdi: »Marty, találkoztál ma már valakivel rajtam kívül?«, mire úgy válaszol McFly, »Hát… tudja, teljesen véletlenül belebotlottam a szüleimbe.«.

Erről osztott meg egy képet Michael J. Fox is, aki a washingtoni Kiggins Theatre-re kiragasztott idézetet osztotta meg követőivel. Ugyanez a szöveg állt rajta, hogy Marty ne hagyja el a házat.

Köszi, Bob Gale!

– köszönte meg Fox a film forgatókönyvírójának a szöveget.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael J Fox (@realmikejfox) által megosztott bejegyzés, Ápr 10., 2020, időpont: 1:09 (PDT időzóna szerint)

Ezzel foglalkozik mostanában Marty McFly és Doki
Nemrég írtuk meg, hogy a Vissza a jövőbe-trilógia két főszereplője, Michael J. Fox és Christopher Lloyd egy jótékonysági gálán összeállt egy friss fotóra, a hír pedig annyi reakciót generált, hogy úgy döntöttünk, megnézzük, mi történt a színészekkel az ikonikus filmek óta.

Kiemelt kép: UNIVERSAL PICTURES / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik