Szórakozás

Heath Ledgert egyszer arra kérték, Oscar-nyitójában viccelődjön a Túl a barátságonnal, de hallani sem akart erről

Minderről Jake Gyllenhaal mesélt egy friss interjúban.

Nemrég írtunk nektek arról, hogy Jake Gyllenhaal került az Another Man magazin címlapjára, ami a lap tizenötödik évfordulója miatt most ingyenesen elérhető mindenki számára. Azon túl, hogy remek képek készültek a színészről, adott egy interjút is.

Ebben Heath Ledgerről is beszélt, akivel 2005-ben együtt forgatták az Oscar-díjas Túl a barátságon című filmet, ami két homoszexuális cowboy titkolt kapcsolatáról szólt. Ahogy elmondta, Ledgerben azt bírta leginkább, hogy nagyon komolyan gondolkodott minderről, viccelni például nem szeretett.

Emlékszem, 2007-ben szerette volna az Akadémia, hogy Heath velem együtt nyissa meg az Oscart. Néhány poént is akartak a film kapcsán. Abban az időben még úgy gondolkodtam, »Oké, nekem mindegy, csináljuk!«, de Heath visszautasította. Mondtam is neki, hogy »Ó, ez csak vicc!«, de ő azt mondta: »Nekem ez nem vicces, nem szeretném, ha ezen poénkodnánk.«. Ezt nagyon bírtam benne. Soha nem viccelt volna ilyennel. A történettel akartak humoroskodni, Heath rögtön mondta, »Nem, ez a szerelemről szól, ennyi, szóval hagyjuk.«

– mesélte Gyllenhaal.

Lil Nas X: A sírig akartam titkolni, hogy meleg vagyok
Szerencsére meggondolta magát a világhírű rapper.

Kiemelt kép: FOCUS FEATURES / RIVER ROAD ENTE / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik