Szórakozás

Varga Viktor klipjére először azt hittük, Ladánybene 27-videó

Az új dalban egy negatív jövőképet fest fel.

Megjelent Varga Viktor legújabb klipje a MEDIA TERROR című számhoz. A klip elején szájmaszkban száll ki egy kocsiból, majd egy kutyával, egy törpemalaccal és egy puskával járkál egy tisztáson, majd egy elhagyatott erdőben. Közben pedig egy ijesztő jövőképről rappel.

Elvenni az egyéni gondolkodást, szoktatni a reggeltől-estig tartó munkára, fontos emberi tantárgyakat meg nem mutatni, nagy irányítható nihilista céltalan generációt nevelni, hamis, elérhetetlen, és értéktelen értékrendre irányítva.Erről a disztópiáról (negatívan elképzelt jövőkép) szól a Media Terror című dalom és videóklipem. Mivé leszünk, mik vagyunk, hova tartunk.

írja Instagramon.

A dalszövegben olyan sorok hangazank el, mint:

Ezen a gépen ülnek fenn, fent az elitek. A hajtóművet mi hajtja: az önös érdekek! Suttogó háború a sokaság ellen, 2020-ban népirtás csendben. Pár évente szórják az anthraxot, Csak pár évente szórják az anthraxot! Szivénél fogva vezetett világ! Ugye Te sem akarod megölni a nagyapád?! Az igényszintet nyomják le a minuszra, Ha hozzászoksz majd nem leszel úgy kibukva Az önmegnembecsülés határa mostantól kitolva… Az emberiség műfaja: a tragédia.

Kilenc évvel ezelőtt jelent meg az első videóklipje, a Lehet zöld az ég…, amiben ezzel szemben még egészen kellemes dolgokról énekelt.

Egy másik Instagram-posztjában egybként a jelenlegi világhelyzetről is kifejtette véleményét:

2020 egy olyan év amire az emberiség emlékezni fog. Nem is a pusztító „hirtelen” jött vírus miatt, sokkal inkább amiatt, hogy sikeresen tesztelve lett a világ népe. Alkalmasak vagyunk, újból, vagy még mindig az elnyomásra. Kiderült a világ vezetői számára, hogy gyakorlatilag bármit képesek velünk megetetni, és mi észre sem vesszük a valódi okokat, csak megyünk a saját rabszolga sorsunk felé, ahová irányítanak minket egy tökéletes, „hiteles” pórázzal, amit médiának nevezünk.

Kiemelt kép: YouTube/Varga Viktor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik