Szórakozás

Köllő Babettet betámadta egy idős nő azzal, hogy túl csúnya a versmondáshoz

Úgy tűnik, már ahhoz is elengedhetetlen a szépség.

A luxusfeleség már egy éve posztol olyan videókat a közösségi oldalára, amiken szaval. A költészet napja alkalmából vette fel az elsőt, de a követői továbbra is kérték, most a karantén idején pedig egyébként is minden celeb azt adja, amit tud.

Köllő Babettet azonban most kritika érte miatta. Elmondása szerint egy 60+-os nő írt neki, hogy hagyja abba, mert túl csúnya hozzá.

Egy kis vers nektek mára is! Csak azért is!!!!! Tudjátok nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés. Az előző versem után kaptam egy olyan üzenetet egy idős “hölgytől”, hogy szerinte a szavaláshoz szépnek is kell lenni és ő nem tudja élvezni a versmondásomat, mert akárhányszor a monitorra néz elszörnyed

– osztotta meg Köllő Babett, aki szerint abszurd, hogy az emberek még a jelenlegi körülmények között is ilyen felszínesek.

Tudjátok azt gondolom, hogy vannak emberek akik menthetetlenek. Akik egy világjárvány közepén még mindig ott tartanak, hogy másokat piszkáljanak (külsejük, bőrszínük, nemi identitásuk..stb miatt). Hogy a francba lehet valaki ennyire külsőséges és rosszindulatú??? Irigylem amiért pusztán az én külsőm a legnagyobb problémája az életben. (Ja..és félreértés ne essék! Nem gondolom, hogy én vagyok Claudia Schiffer és nem is teszek úgy.) De egy szavalás kedvéért nem fogom full sminkbe és estélyibe vágni magam, mert nem ez a lényeg és szerintem Ti sem ezt várjátok el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés, Márc 31., 2020, időpont: 9:33 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@kollobabett

Ajánlott videó

Olvasói sztorik