Kultúra

Áprilisban indul a Feleségek luxuskivitelben új évada

Új évaddal tér vissza a VIASAT3-on a Feleségek luxuskivitelben és az Észbontók április közepén. Míg előbbiben harmadszorra láhatunk bele a felső tízezer világába, utóbbiban celebpárok versengenek majd egymással. Az április 14-én, dupla premier epizóddal visszatérő Észbontók kilenc héten át, minden hétköznap este 20:00-tól lesz látható a csatornán. A vetélkedőt továbbra is Kovács Áron vezeti, azonban mind a stúdió díszlet, mind az észbontó párosok beszélgetéseinek helyszíne megújul.

A versenyzők között szerepel Csonka András, Csuja Imre, a Gáspár Család, Fekete Linda, Fésűs Nelly, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kulcsár Edina, Kucsera Gábor, Lakatos Márk, Pintér Tibor, Sáfrány Emese, Tápai Szabina és Vastag Csaba is.

A Feleségek luxuskivitelben új évada az Észbontók indulása után alig egy héttel, április 20-án 21:00-kor debütál a csatornán, amely a korábbiaktól eltérő módon, négy darab közel 90 perces epizódból áll majd. A sorrendben utolsó rész abban is különleges lesz, hogy a forgatás időszakában kialakult egészségügyi körülményekre reagálva a társadalmi felelősségvállalás témakörét helyezi a középpontba, hiszen, bár a műsor elsődleges célja, hogy megmutassa a feleségek szórakoztató, gyakran polgárpukkasztó életét, közben fontos hangsúlyozni, hogy státuszuknak köszönhetően számos jótékonysági kezdeményezést támogatnak. Az eddigi évadokban is szereplő Csősz Boglárka, Yvonne Dederick, Köllő Babett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien mellett Molnár Nikolett és Nagy Noémi is csatlakozott a csapathoz az új évadban.

Kiemelt kép: Viasat3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik