Szórakozás

Horváth Gréta tippet adott a karanténban élő pároknak

Ők ezt már megtanulták az Ázsia Expressz alatt.

Horváth Gréta a közösségi oldalán írt arról, hogy férjével ők is egyre nehezebben viselik a bezártságot, de a veszekedés így sem része a mindennapjaiknak.

Sokunknál már biztosan nehezebb az otthoni lét. Legalábbis nálunk kezd az lenni, de csak azért, mert mehetnékünk van. Szerintem sokunk lába alól kihúzták a talajt. Mindenki egy olyan szituációba kényszerült, amit nem akart. Mindenki teljesen életszerűtlenül össze van zárva 0-24-ben. Kevés az inger, mások a hétköznapok. Mi jól vagyunk, nem veszekszünk, nem feszülünk egymásnak és nem piszkáljuk a másikat. Ázsiában megtanultuk mind a ketten mi az, hogy együtt megoldást találni a konfliktusokra. Ezt csodásan alkalmazzuk is. Egyszerűen csak hagyjuk élni a másikat.

A követőinek tanácsot is adott, hogy hogyan kezeljék a kényes helyzeteket.

Hagyom, hogy azt tegye amihez kedve van. Ha számítógépezik a barátaival kihangosítva és üvöltenek közben, akkor nem állok felette és durcásan hisztizve kérem, hogy filmezzen velem.  Ha nekem vannak nehezebb napjaim, akkor a kedvemre tesz. Hoz nekem pár olyan falatot, amit tudok enni, segít mosni, teregetni anélkül hogy meg kellene kérnem rá.  Bízom benne, hogy hamarosan vissza fogjuk kapni a régi életünk. Egy jó tanács, hagyd a másikat békén! Ne piszkáld, ne noszogasd!

Horváth Gréta fotójáért megőrülnek a követői
Már az esküvői fotójánál is több lájkot kapott érte.

Kiemelt kép: Instagram/@horvath_greta_official

Ajánlott videó

Olvasói sztorik