Szórakozás

Aaron Cartert megtámadta a barátnője, ezzel vége a közös szexfilmes karrierjüknek

Pedig péniszfotókból reméltek jó pénzeket.

Aaron Carter körül lassan több a balhé, mint a normális történés, mint a TMZ beszámolt róla, Carter annyira összekapott barátnőjével, Melanie Martinnal, hogy rendőröket kellett hívni hozzájuk családon belüli erőszak gyanúja miatt. A kiérkező rendőrök szedték szét a vitatkozó párt, akik fizikailag is nekirontottak egymásnak, Carteren például komoly csikarások voltak, amit felvettek jegyzőkönyvbe. Martint letartóztatták ott helyben.

Később a TMZ-nek megerősítette Carter, hogy valóban így történt minden, a vita azért indult el, mert a barátnője azt állította, hogy terhes tőle, de ő ezt nem hitte el neki. Később reagált az egész témára saját Twitter-oldalán, úgy fogalmazva:

Ez annyira szomorú. Remélem megkapja a segítséget, ami jár neki. Senki nem érdemli meg a családi erőszakot, legyen szó nőkről vagy FÉRFIAKRÓL. #családonbelülierőszak #hűtlen

– utalt a megcsalásra Carter.

Közös szexfilmes karrierbe kezdtek az OnlyFans felnőttfilmes oldalon, ahol pénzért bárkinek mutogattak magukról intim képeket és videókat. Ennek is annyi, mesélte Carter, de hozzátette, ő marad a platformon, jelentkezik majd új tartalmakkal. Valakit biztosan érdekel ez is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SINGLE (@aaroncarter) által megosztott bejegyzés, Márc 30., 2020, időpont: 6:35 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/aaroncarter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik