Szórakozás

Álarcos énekes: Rubint Réka reagált lánya szereplésére

Schobert Lara volt a műsor Fagyija.

Vasárnap este a Fagyit leplezték le az Álarcos Énekes nyomozói, akik jól tippeltek, hiszen tényleg Schobert Lara volt a jelmezben. Szereplése után anyja, Rubint Réka is megosztott egy hosszú posztot a közösségi oldalán.

Azt, hogy mennyire vagyok BÜSZKE Larára, arra nincsenek szavak … Aki igazán ismeri Őt tudja, hogy mennyire tart a szerepléstől. Pontosan azért, mert a társadalom nagy része hajlamos még azelőtt véleményt alkotni, mielőtt megismerné egy ember valódi értékeit❤️ Az én Kicsi FAGYIM azért mondott “igent”, amikor az RTL klub felkérte az Álarcos énekes című műsorába, mert elbújhatott egy végtelenül kedves jelmez mögé… és a hangja miatt érvényesülhetett… minden előítélet nélkül!

– kezdte Rubint Réka.

Az én kicsi Larám a 12 versenyzőből bekerült a legjobb 5!!! közé❤️❤️❤️ De a nyomozók a nyomok alapján a döntő előtt leleplezték… és sajnos jól tippeltek. Ott voltam Vele, minden ének és táncpróbán, amit hajnalban, vagy később este suli után csinált… a hétvégi kora reggeltől késő estig tartó felvételeken… láttam, hogy a suli mellett milyen alázattal, türelemmel készül és mennyi munkát fektet ebbe a produkcióba!

Schobert Lara leleplezése után, Gáspár Laci szájából az is lehangzott, hogy várja a kamaszlányt a következő X-Faktorba, amit úgy tűnik, hogy a szülők is támogatnak.

Csodálatos vagy Kicsim! Büszkék vagyunk Rád! Bízom benne, hogy végre Te is elhiszed, hogy Benned van az X és ez csak a kezdet…

– zárta bejegyzését Rubint Réka.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik