Szórakozás

Kulcsár Edina próbál megbarátkozni a gondolattal, hogy utoljára terhes

A férje elzárkózik a további gyerekektől.

Kulcsár Edinának már csak néhány hete van hátra második terhességéből, amit egyre nehezebben visel, de mégis sajnálja, hogy többé nem élheti át. Férje, Csuti ugyanis nagyon határozott a gyerekek számát illetően.

Azt hiszem, beléptem a terhes időszakba. Nem szeretem ezt a szót, mert számomra ez egy csodálatos állapot. Próbálok is megbarátkozni a gondolattal, miszerint nem lesz többé ebben részem. @csut.i egyértelműen kijelentette, hogy 2 gyereknél megállunk és kész. Na de visszatérve a babavárásra, már kezd tényleg nehézkes lenni. Nem szeretek panaszkodni, nem is szoktam, de azért már vannak bajaim az alvással, a gyomorégéssel, azzal, hogy állandóan ver a víz, hamar kifulladok és társai

– írta posztjában Kulcsár Edina, akiben kettős érzések vannak a szüléssel kapcsolatban.

Arról nem is beszélve, hogy az elején azt gondoltam, hogy Medikénél nem lehet mozgalmasabb kisbabám, de tévedtem. Már csak pár hét és megérkezik. Egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Sír: Mert mindjárt vége ennek a csodás állapotnak, illetve a jelenlegi helyzet miatt. Nevet: Mert mindjárt megérkezik a második gyermekünk, a kislányom Nina, akire annyira vágytam már.

Kiemelt kép: YouTube/csalad.hu – Családbarát ország

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik