Szórakozás

A Szikla legelső konditermi edzése egy rémálom volt, köszönhetően az apjának

A filmekben vannak ilyen történetek.

Dwayne Johnson egy instagramos kérdezz-feleleket tartott legutóbbi gyúrása során, a Szikla így mesélt arról, milyen volt a legelső élménye a konditeremben. Nem volt valami felemelő, miután az apja az utolsó szuszt is kihajtotta belőle.

Úgy tizenkét éves korom körül kezdtem el edzeni. Az első hivatalos látogatásom a konditerembe apámmal, Rocky Johnsonnal történt, isten nyugosztalja az öreget. Apám egy állat volt ebből a szempontból. Mindig szerettem vele menni a terembe, hogy láthassam, amit csinálnak a régi nagyokkal, de sosem edzettünk együtt. Végül, tizenkettő lettem, mikor azt mondta, »oké, gyere le velem edzeni«.

Mielőtt a terembe értek, Johnson apja elmondta, mi fog történni:

Azt mondta nekem, »figyelj, a szart is kiedzem belőled. Nem akarok semmifajta lazítást vagy nemtörődömséget. Tök mindegy mekkora súlyt teszel a rúdra, ki kell majd nyomnod. Mindegy mit választasz, azt akarom, az égig emeld fel«

– emlékezett vissza a Szikla, aki gyorsan elkezdte apja tanácsai ellenére felpakolni a nagy súlyokat a gépekre. Hiába ment nehezen az első, ő érezte magában az erőt, hogy még komolyabb súlyt tegyen fel. Meglett a baj, nem bírta kinyomni.

Bepánikoltam, mikor apám odaállt felém, azt mondogatva, hogy »nyomd ki, nyomd ki«. Teljesen szétestem, ő meg folytatta: »nem fogok segíteni, megmondtam az elején«. És gondolhatjátok, mindezt a nagyközönség előtt.

Végül jótanáccsal gazdagodott a színész:

Az öreg végül azt mondta, »Ne törődj azokkal, akik téged lesnek. És ne az egódnak edzz. Soha. Egyáltalán, mi a szart számít, ki néz téged? Az eredményért harcolj, és tudd kontrollálni azt, amit csinálsz«. Azt akarta elmagyarázni, hogy lehetek profi a teremben.

A Szikla ezekkel a fantasztikus sorokkal búcsúzik az apjától
A hollywoodi színészek Dwayne Johnson posztja alatt fejezték ki sajnálatukat.

Kiemelt kép: Instagram.com/therock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik