Szórakozás

A Szikla ezekkel a fantasztikus sorokkal búcsúzik az apjától

Ritkán írnak ennyire megható szöveget az Instagramra.

Pár napja mi is beszámoltunk arról, hogy Rocky Johnson, az amerikai pankráció egyik legnagyobb alakja 75 évesen meghalt, ő volt Dwayne Johnson apja, akit Soul Man néven ismertek a sport világában. A Szikla most egy hosszú üzenettel búcsúzik tőle az Instagram-oldalán.

Szeretlek. Áttörted a bőrszínnel kapcsolatos korlátokat, a ring legendája lettél, és nyomot hagytál ebben a világban. Mikor kisfiú voltam, csak távolról figyeltelek, rajongtam érted, a hősöm voltál. A fiú, akit felneveltél, mindig büszke lesz arra, honnan jött, a kultúránkra, és arra, ki lett belőle. A legnagyobb szeretettel neveltél fel. A kemény munka, az erős kéz – mindig szerettem volna ezeket a tulajdonságokat gyerekként. Felnőttként értettem meg, mennyire mély és bonyolult oldalaid is vannak, amelyeket ápolni és megérteni egyaránt kell

– kezdte sorait, majd azzal folytatta, hálás azokért a tulajdonságokért, amiket apjától örökölt.

Bárcsak lenne még egy lehetőségem, hogy elmondjam, mennyire szeretlek, mielőtt átjutsz a másik oldalra. De túl gyorsan itt hagytál, nem szóltál előtte. Egy pillanat alatt eltűntél, amit nem lehet visszacsinálni. Fáj most minden. De mindketten tudjuk, hogy elmúlik majd. Most magammal viszek mindent, amit adtál: az összes szépet, a munkamorált, mindent. De tovább kell lépnem. Családom van, akikről gondoskodnom kell. Szeretném, ha megpihenne a lelked, Soul Man. Fájdalmaktól, megbánástól mentesen, elégedetten és nyugalomban. Teljes, nehéz, akadályokat törő életet éltél le, amit itt hagytál nekünk a ringben. Szeretlek, apa, maradok büszke és hálás fiad örökre. Szállj magasra!

Ezek után nem csoda, hogy a hollywoodi sztárok a kommentszekcióban sorban álltak a részvétnyilvánítással, néhányat mutatunk is.

  • Mark Wahlberg ezt írta: „🙏❤️🙏”,
  • Terry Crews ezt: „🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾 szeretetet és részvétet küldök! ❤️”,
  • Lilly Singh pedig három darab ❤️ emojit kommentelt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés, Jan 17., 2020, időpont: 8:01 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik