Szórakozás

Geri Halliwell ikonikus zászló mintájú ruhája egy konyharuhából készült

Mégpedig a Spice Girls egyik koncertje előtti, utolsó pillanatban.

A Spice Girls tagjainak megvolt a maga stílusa, de ez valószínűleg senkinek sem újdonság: Victoria Beckham például a high fashionért rajongott, Sporty Spice a sportos ruhákért, Geri Halliwell feltalálta a Union Jack ruhát, amin az angol lobogó látható.

A Vogue interjújában részletesen elmeséli a ruha történetét, aminek ötletgazdája ő maga volt. 1997-ben a Brit Awards fellépésre készült az együttes és Ginger Spice eredetileg egy fekete Gucci miniruhában állt volna színpadra, de elmondása szerint az pont úgy nézett ki, mintha egy ’50-es évekbeli fürdődressz lett volna, amit akár még Marilyn Monroe is hordhatott volna. Halliwell nem tudott igazán azonosulni a ruhával, ezért kitalálta, hogy mivel angol eseményre készülnek, feldobja a brit zászlóval.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Spice Girls (@spicegirls) által megosztott bejegyzés, Máj 21., 2019, időpont: 12:27 (PDT időzóna szerint)

Mivel nem tartotta jó ötletnek, hogy szétvagdosson egy zászlót, fogott egy nagyobb konyharuhát, amin a lobogó mintája volt és megkérte a nővérét, hogy varrja rá a fekete ruhára. Ha alaposan megnézzük, a ruha zászlós része alatt látni lehet a fekete dresszt.

Később megmutatta a felturbózott design-t egy stylistnak, aki aggódását fejezte ki amiatt, hogy ráhúzzák Gingerre, hogy politikai üzenetet közvetít a ruhájával. Halliwell ezzel egy percig sem törődve inkább rávarratott a ruha hátuljára egy béke jelet, hogy mindenki számára egyértelműek legyenek a szándékai.

Kiemelt kép: JMEnternational/Redferns

Ajánlott videó

Olvasói sztorik