Szórakozás

Liptai Claudia megpróbálta levágni férje haját, végül megállapodtak abban, hogy ez nem volt túl jó ötlet

Az önkéntes karanténban egy percig sem unatkoznak.

Liptai Claudia és családja is önkéntes karanténba vonult, de senki se aggódjon, egy percig sem unatkoznak. Liptai tegnap egy ezer darabos puzzle-lel ütötte el az időt, amivel egy Klimt képet próbált kirakni. Míg ma reggel még bemutatót tartott követőinek, hogyan szokta használni a mosógépet (kirántja a mosószer fiókot a helyéről), ma egy kicsivel nagyobb bátorságot kapott, és megpróbálkozott azzal, hogy levágja férje, Pataki Ádám haját. Mindezt mi is végig nézhetjük Liptai mystory-jában.

A bejelentkezést azzal kezdik, hogy Liptai férje elmondja, mennyire merész vállalkozásra adta a fejét, mert a felesége fogja a haját megigazítani. Előljáróban azt is elmondta, kicsit tart a végeredménytől.

Claudia megnézett egy két YouTube videót, nem tudom, milyen szakemberek videót, emiatt picit aggódom is, ki tudja milyen nyelven. – mondja Pataki Ádám.

Ne aggódj, a legjobb kezekben vagy! – nyugtatta meg Liptai.

A procedúrának a kertben állnak neki, Liptai a hajvágáshoz szükséges eszközöket egy gyerekeknek való, mini, hófehér Bentley-n tolja férje mellé. Miután ollóval kicsit körbevágta a hajat, Pataki higgadtan, de azért mégis megkérdezi, hogy áll a frizurája.

Na?

Lehetne szarabb is! – válaszolja nevetve Liptai.

A végeredményt sajnos nem mutatták meg, így mi nem látjuk, mennyire rontotta el Liptai férje haját, de a szavaiból ítélve nem hisszük, hogy Pataki újra rábízná a hajvágást. A műsorvezető végül ennyivel zárta a fodrászkodást:

Én csak azt szeretném mondani, hogy mindenki, aki mögötted megy, nem látod majd, hogy nevetgélnek. De most nem baj, ha én nem engedem meg, hogy te is megcsináld nekem ugye?

Isten őrizz! – vágja rá Pataki.

Kiemelt kép: Instagram/@liptaiclaudia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik