Szórakozás koronavírus

Jimmy Fallon otthon készített műsorát, amiben családjával szórakozik, neked is látnod kell!

Többek között interjút készít a kutyájával, sörözik és a gyerekeivel szórakozik.

Jimmy Fallon a bizonyíték, hogy a show még egy világméretű járvány idején sem áll meg. A műsorvezető otthonában, családja segítségével vette fel a Tonight Show Starring Jimmy Fallon esti beszélgetős műsorának két részét is.

Sziasztok, Jimmy Fallom vagyok és ez a Tonight Show otthoni kiadása, azt hiszem, nevezhetjük így. Még nem tudjuk, hogy mi ez, de mindenképp szerettünk volna létrehozni valamit nektek, hogy kisit feloldjuk ezt a nehéz időszakot. Az otthonomban vagyok éppen, a kamera mögötti operatőr a feleségem, itt van a kutyám, Gary és a gyerekek is.”

-kezdi a bejelentkezést Fallon, majd az első dolga, hogy interjút készítsen kutyájával. A videót pont Szent Patrik napján forgatják, ezért a műsorvezető kibont egy dobozzal az ír Guinnes sörből, majd megkóstol egy lóhere alakú süteményt, ami annyira ízlik neki, hogy percekig néma csend van, csak azt látjuk, ahogy Fallon eszik.

Az első videó után kicsit hosszabb a második rész, amiben először is meg kell említenünk a beltéri csúszdát, ahonnan a műsorvezető lecsúszva jelentkezik be. A videóban többször próbál vicces monológot mesélni, de lánya, az öt éves Frances folyton félbeszakítja egy ölelésért. A családja nehéz közönségnek bizonyul, Frances mellett a hat éves Winnie nem igazán élvezi apjuk poénkodását, sőt, az egyik vicce után megkérdezte Francest, tetszett-e neki, aki ennyit felel: Nem.

A műsorban egy vendéget azért meghívott – persze FaceTime-on keresztül – Lin-Manuel Miranda színésszel a koronavírusról beszélgettek.

Kiemelt kép: YouTube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik