Szórakozás

A 2013-as VMA fellépése után két évig nem mert fürdőruhát felvenni Miley Cyrus

És rövidnadrágban sem mutatkozott sokszor.

A koronavírus miatti önkéntes karantén idejére Miley Cyrus kitalálta, hogy azzal köti le rajongói figyelmét, hogy instagram élő bejelentkezéseket csinál, ahová meghív egy-egy embert, hogy beszélgessenek az élet dolgairól. A sorozatnak Bright Minded: Live With Miley címet adta, a fő koncepciója pedig, hogy nehéz időkben is próbáljunk meg pozitívak és derülátók maradni.

A tegnapi adásban Cyrus vendége a szintén Disney csatorna egyik felfedezettje, Demi Lovato volt, akivel fél órán keresztül olyan hétköznapi témákat érintettek, mint a háziállatok, meditálás, reality sorozatok vagy a saját testükről alkotott képük.

Egy ponton Cyrus elmesélte, milyen érzés volt, hogy a Robin Thicke-kel közös előadása – aminek nézése közben valószínűleg az egész világnak szekunder szégyene volt – után mennyire megviselte a rengeteg komment, amit a teste miatt kapott.

Igazság szerint két vagy három éven keresztül nem hordtam se rövidnadrágot, se bikinit. A színpadon már szoknyát sem mertem felvenni, mindezt azért, mert a VMA-n egy aprócska body-ban voltam és az emberek egy pulykához kezdtek hasonlítgatni, sőt, a ruhámat rászerekesztették egy pulykára. Annyira vékony voltam és nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben, hogy nem voltam hajlandó fürdőruhát hordani két teljes évig.

A teljes beszélgetést itt találod:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés, Márc 18., 2020, időpont: 7:19 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@mileycyrus

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik