Szórakozás koronavírus

Koronavírusos gányolás: így vitte haza a reptérről Olaszországból érkező fiát egy thaiföldi apuka

Biztosra ment.

A thaiföldi egészségügyi hatóságok példamutatóként dicsértek egy férfit, aki nagyon komolyan vette a koronavírus-járványt, és igyekezett mindent megtenni azért, hogy Olaszországból hazaérkező fia senkit se fertőzhessen meg – írta a thaiföldi sajtó. A Phitsanulok tartományban élő férfi odáig ment, hogy házi módszerekkel izolálta autója hátsó ülését, mielőtt kiment a fiáért a repülőtérre.

A karanténbiztosra átalakított autóról készült fotók a Twitteren kezdtek el terjedni, miután a család egyik barátja megosztotta azokat. A fényképeken látni, hogy az apuka fóliával választotta le a hátsó üléseket, de azért gondolt a kényelemre is: a légkondiból csöveket vezetett hátra, hogy fiának is jusson a friss levegőből.


A tartományi egészségügyi hatóság közlése szerint a meg nem nevezett apuka még azelőtt felkereste őket, hogy Olaszországban tanuló fia március 10-én hazaérkezett, hogy tanácsokat kérjen, miként készüljön fel. A házukban a tanácsoknak megfelelően kialakítottak a fiú számára egy karanténszobát, a házukat figyelmeztető cetlikkel ellátott kordonnal vették körbe, és elintézték, hogy a karanténszobában legyen Wifi is.

A fiú közben naponta méri, hogy van-e láza, de a március 13-ai hírek szerint tünetmentes volt.

A legfrissebb, keddi hírek szerint Thaiföldön 177 koronavírusos esetet regisztráltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik