Szórakozás koronavírus

Bódi Sylvi: Most már nem csak a különböző nemzetektől kell magunkat távol tartanunk

A modell hazafelé tart Baliról, mert mint írja, itthon van a helye.

Bódi Sylvi már egyszer megszólalt koronavírus-ügyben, akkor a kínaiakkal kapcsolatban foglalt állást, most azonban más oldalról közelítette meg a témát. Az oka: hazaindult Baliról, és már Magyarország felé tart.

Bódi Sylvi: "Cukik a kis ferdeszemű kínaiak meg minden, de pont elegen élnek már az országunkban amúgy is"
Mikronéziai nyaralásából írta, hogy ha a migránsok előtt sikerült lezárni a határt, a kínaiak előtt is sikerülni fog.

Eredetileg tovább maradtam volna Balin, de most jövök haza, mert ebben a helyzetben otthon a helyem. Valószínű, két hét házi karantén vár rám, ami teljesen természetes a kialakult helyzetben. Ha ez nem lenne, akkor sem látogattam volna végig a családot, barátokat – pedig 5 hónap távollét után igen tudnak hiányozni -, de nagy felelőtlenség lett volna megölelgetni, megpuszilgatni őket frissen hazautazva… Az eredeti tervem amúgy is az volt, hogy ha nincs is kötelezö karantén, én 5 napra akkor is bekaranténozom magam, és biztos, ami biztos, utána csináltatok egy tesztet is. Ha minden oké, utána megyek csak emberek közé, és szorítom magamhoz a családtagjaimat is. Így készültem, s a családom már be is vásárolt nekem erre az időszakra

kezdi legújabb Instagram-bejegyzésében a modell. Úgy folytatja, ő már február elején szólt, hogy bajok lesznek, akkor kellett volna cselekedni.

Emlékeztek, hogy február elején posztoltam koronavírus ügyben, és az aggodalmamat fejeztem ki? Sokkal hamarabb kellett volna a szigorításokat megtenni világszinten. Nem csak a járatokra vonatkozólag. Egy ilyen gyanús eredetű, alattomosan és gyorsan fertőző járványnál nem lehet túlzottan fokozni a védekezés, felkészülés szintjét. Sajnos éreztem, hogy ez lesz… és most nemcsak a vírusról beszélek, hanem az ezzel járó következményekről. (Egészségügyi, gazdasági válság stb.)

Hozzátéve:

Most már nem csak a világ különböző nemzeteitől kell magunkat távol tartanunk, hanem egymástól is. Ez most nem a nagy családi, baráti összejövetelek idöszaka lesz…

Arról is írt, hogy eredetileg áprilisban jött volna haza, de most itthon a helye, tervezi, hogy majd segít az idősebb családtagoknak bevásárolni. Ő tudatosan igyekszik kizárni a média által keltett pánikot, szerinte nem szabad rettegésben élni.

Kiemelt kép: Facebook.com/bodisylvi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik