Szórakozás koronavírus

A német Big Brother-játékosoknak hamarosan elmondják, hogyan tombol a koronavírus

Végre megtudják, mi is a valós helyzet.

Ahogy arról a hétvégén beszámoltunk nektek, egészen szürreális dolog ütötte fel a fejét a német Sat1 csatornán, ugyanis az azon futó Big Brother-szériában lévő játékosoknak fogalma sincs arról, hogy mi zajlik jelenleg a külvilágban. Pontosabban a koronavírus kapcsán nincsenek információik, mert február hatodikán költöztek be, amikor még nem tombolt így a járvány. Akkor tesztet is végeztek a játékosokon, senki nem volt fertőzött, így nyugodtan beköltözhettek.

Koronavírus: A német Big Brother játékosainak nem mondják el, mi zajlik kint a világban
Gyakorlatilag a Truman show elevenedik meg a szemeink előtt.

Akkor elég sok etikai kérdés felmerült arról, miért nem kommunikálják bentre a kinti helyzetet, egyúttal miért íratnak alá titoktartási szerződést az újonnan bekerülő játékosokkal. A 444 most szúrta ki a The Guardian nyomán, hogy kedden, azaz március 17-én elmondják, mi zajlik a világban.

Teszik mindezt azért, mert hatalmas felháborodást váltott ki a csatorna sokak szerint erkölcstelen álláspontja,

emiatt – némileg megfékezve a negatív kritikákat – élő adásban fogják közölni a játékosokkal a dolgot. Utóbbiak kérdezhetnek majd a családjukról is, mindenre választ kapnak majd, sőt, videóüzenetet is kapnak a famíliáktól.

Mint azt megírtuk, a kanadai Big Brotherben épp ugyanez történik, egyelőre nincs információ, hogy az ottani műsorkészítők változtatnak-e az adásmeneten.

Kiemelt kép: YouTube.com/PromiBigBrother

Ajánlott videó

Olvasói sztorik