Szórakozás

Dancsó Péter: Netes kommentekkel nincs értelme foglalkozni

Azt mondja, akik elpártoltak tőle a műsor miatt, nem is szerették igazán.

Dancsó Péter, az Álarcos énekes egyik zsűritagja, főállású youtuber interjút adott a Blikknek, ahol többek között arról is szót ejtett, kapott hideget és meleget is a show elindulása után. Ugyanis egy másik platformról érkezett, ráadásul a tévéről elég negatív véleménye volt Dancsónak.

Mint mondja:

Fel voltam készülve arra, hogy vegyes reakciók lesznek a televíziós szereplésemmel kapcsolatban, hiszen minden nagyobb szakmai előrelépés után várható a gyűlölethullám is. Ez már jó párszor lezajlott az életemben, internetes kommentekkel nincs értelme foglalkozni, ha valaki mentálisan egészséges akar maradni. A közösségi médiában eltöltött tíz év után megtanultam, nem szabad idegenek véleményére adni. Addig jó, amíg mások foglalkoznak veled, és nem fordítva

Továbbá hozzátette:

A legjobban akkor szórakoztam, amikor valaki megkérdezte, a tévés szereplés után belépek-e egy politikai pártba is. […] Biztosan van, aki a műsor miatt pártol el, de aki emiatt teszi, az sosem volt mellettem.

Kitért még arra is, hogy jól kijön a zsűritársakkal, egyedül Sebestyén Balázs az, aki nem érti az online világot, de cserébe széles tudással rendelkezik a celebek életéről.

Kiemelt kép: Instagram.com/dancso.peter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik