Szórakozás koronavírus

Erdélyi Mónika: Több maszkot is vettem, amin biztosan nem jön át a vírus

Szóba kerültek nála az összeesküvés-elméletek is.

Erdélyi Mónikával olvasható egy új interjú a BEST Magazinban, ahol az egykori tévést, jelenlegi YouTube-ost a koronavírussal kapcsolatban kérdezgették, ha már ennyiszer megnyilvánult róla saját platformján.

Koronavírus: Erdélyi Mónikának harcolnia kellett a boltban az ecetes uborkáért
Elugrott a szupermarketbe, ijesztő dolgokkal szembesült.

Mint mondja, sok az egymásnak ellentmondó információ a vírusról, ezért próbál azoknak hinni, akik sima járványként kezelik ezt az egészet. Ennek ellenére sok összeesküvés-elméletet is olvasott:

Olaszországban mindenesetre bezárták az iskolákat, egy sima influenzánál ilyen nem történik! Gyerekkoromban ez akkor fordult elő, amikor már az osztály háromnegyede hiányzott, erről még nincs szó. Aztán természetesen belekeverték a politikát is. Állítólag túlnépesedett a Föld, kell valami, ami megtizedeli a népességet, de nem hiszek az efféle összeesküvés elméletekben.

Ahogy saját platformjain, úgy most is kitért arra, hogy a szükséges óvintézkedéseket megtette, így bevásárolt a szupermarketben, sőt maszkokat is beszerzett:

Többféle maszkot összevásároltam, gyógyszertárit, a munkaruhaboltból pedig nagyon komoly szűrőkkel, amin biztosan nem jön át a vírus. Egyelőre nem hordjuk, bent vannak a szekrény aljában, és várnak a sorukra

– mesélte, hozzátéve, az orrspray még egy remek védekező eszköz náluk, mert használatával nem tud betörni szervezetébe a vírus.

Új videójában megmutatta, milyen élelmiszerek felhalmozásával készültek fel a bizonytalan helyzetre:

Kiemelt kép: YouTube.com/ErdélyiMónika

Ajánlott videó

Olvasói sztorik