Szórakozás koronavírus

Tatár Csilla a férjével közös hétvégéjét is lemondta a koronavírus miatt

Pedig ez lett volna az utolsó romantikázás az idén.

A műsorvezető a közösségi oldalán osztotta meg, hogy ő mivel próbál védekezni a koronavírus ellen.

Én minden nyilvános szereplésemet, tv-s interjúkat, podcast felvételeket, díjátadókat, lemondtam. Eddig is lelkes rajongója voltam az online bevásárlásnak, most még a kórházi szülőcsomagot, a kávékapszuláimat, a gyümölcsöket, zöldségeket…szóval kb. mindent a neten rendeltem meg, így jó messzire el tudom kerülni a bevásárlóközpontokat

– kezdte Tatár Csilla, aki elővigyázatosságból még a belföldi wellness hétvégéjét is visszamondta, így második gyereke születése miatt 2020-ra ugrott a romantika.

Lefújták a Red Bull Pilvakert a koronavírus miatt
Az egészségügyi kockázat miatt elmarad a rendezvény.

A hétvégi szállodai kiruccanásunkat -amire egyébként december óta készültünk a férjemmel, ugyanis valószínűleg ez lett volna az utolsó kettesben eltöltött hétvégénk az idén – lemondtuk. Nincs játszóház, nem járok edzőterembe, van viszont helyette játszótér a szabadlevegőn. Szerencsére a munkáim nagy része ebben a fázisban – vágások, utómunkálatok – itthonról elvégezhetőek. Nem tankoltam fel lisztből, rizsből, tartósélelmiszerekből, mert nem pánikolok, pusztán próbálok felelősségteljes lenni ebben a helyzetben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés, Márc 10., 2020, időpont: 8:24 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@csillatatar

Ajánlott videó

Olvasói sztorik