Szórakozás

Harry Styles szimplán elszaladt késes rablói elől Valentin-napon

Elmesélte, hogyan rabolták ki és hogyan úszta meg.

Mint arról mi is beszámoltunk, Harry Styles-t kirabolták Valentin-napot, eddig viszont érthető okokból igencsak szűkszavú volt ezzel kapcsolatban.

Most Howard Stern rádióműsorában elmesélte, hogyan történt a dolog, az interjút pedig szemlézte a People. Styles még viccelődött is a rablásával.

Ja, kiraboltak Valentin-napot, ez van manapság, ha szingli vagy!

Egy csapat férfi kezdte el követni az utcán, próbálta őket lerázni gyors léptekkel, többször át is ment az úton, de folyamatosan követték. Végül utolérték, megszólították, megkérdezték, hogy venne-e füvet, végül jött a késes rablásos rész, amiről már tudtunk. Aztán a rablók kérték, hogy a telefonját is oldja fel és adja oda, amit nem akart.

Felmerült bennem, hogy bedobom a tóba, és akkor egyikünk se kapja meg legalább. De aztán rájöttem, hogy nem akarom feldühíteni őket. Közeledett két autó, éltem a lehetőséggel, és elkezdtem rohanni. Kirohantam az útra és próbáltam megállítani az autót. Aztán megfordultam és elkezdtem rohanni a lakhelyem irányába. Gondolom mivel megszerezték a pénzt, meg néhány dolgot, szimplán csak feladták és elmentek.

Kiemelt kép: Neil Mockford/GC Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik