Szórakozás

Tóth Gabi: Sajnáltam magam, hogy végre találtam egy rendes faszit, erre most halok meg

Elindult az énekesnő blogja.

Az énekesnő terhességével és anyasággal kapcsolatos blogja március 2-án indult el a család.hu-n, aminek már a bevezetőjében leszögezte, hogy lehet, hogy olyan dolgokat is le fog írni, olyan formában, ami egyeseknek túl sok lesz.

Mutatjuk az első képeket Tóth Gabi kislányáról, Hannarózáról
Az énekesnő és férje a Story magazinnak mutatták meg a gyereket.

Tóth Gabi első bejegyzésében arról beszélt, amikor kiderült, hogy terhes. Pontosabban csak a tüneteiről, amiket ő először valami komoly betegségnek hitt. Leírta, hogy folyton éhes és álmos volt, de ami igazán megijesztette az az, hogy az eljegyzési gyűrűje alatt elszíneződött a bőre. Eleinte csak arra gondolt, hogy vőlegénye, Krausz Gábor bizsuval kérte meg a kezét, de amikor megtudta, hogy valószínűleg valamilyen hormonális változás állhat a dolog hátterében, már temette magát.

Miután felébredtem, megint észrevettem, hogy tök fekete a gyűrű alatt az ujjam. Fel is hívtam Ruszkay Orsi ékszerész barátnőnket, aki készítette a „smukkot”, és rákérdeztem, hogy bizsu-e. Röhögött és váltig állította, hogy nem bizsu az, ne rinyáljak. Elmondtam neki, hogy tök fekete az ujjam alatta… Ekkor egy pici csend után elmagyarázta: az arany alatt akkor szokott elszíneződni a bőr, ha valamilyen hormonális elváltozást jelez. Na, király, tuti meghalok – gondoltam. Mivel a pánik elég jellemző rám ilyen esetekben, én tényleg azt hittem, hogy valami komoly bajom van. Alig bírtam aludni aznap éjjel. Minden betegséget végig vettem, sajnáltam magam, hogy végre találtam egy rendes faszit, aki még el is jegyzett, erre most halok meg

– írta Tóth Gabi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés, Márc 2., 2020, időpont: 8:53 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@tothgabi

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik