Szórakozás

Erykah Badu vaginaillatú kölnijét percek alatt elkapkodták

Gwyneth Platrow kanyarban sincs!

Gwyneth Platrow nemrég azzal is keltett feltűnést, hogy a Goop elkezdett forgalmazni egy gyertyát, amin az áll, hogy olyan a szaga, mint a vaginájáénak.

Nos, a színésznőből lett főállású kuruzsló a fasorban sincs, ugyanis Erykah Badu rnb legenda úgy döntött, hogy piacra dob egy kölni, aminek olyan illata van, mint a vaginájának, számol be róla az OkayPlayer. Hogy miért?

Van egy ilyen városi legenda, hogy a puncim megváltoztatja a férfiakat. A férfiak, akikbe beleszeretek, meg akik belém szeretnek, állást és életet is váltanak.

De míg Paltrow-ék simán csak összedobtak egy illatgyertyát, amire Paltrow azt mondta, hogy ennek olyan a szaga, mint a vaginájának, addig Badu a saját fehérneműit is felhasználta a saját termékéhez.

Fogtam egy rakás bugyimat, felvagdostam kis darabokra, aztán elégettem. Még a hamut is felhasználtam az illathoz.

A kölni pedig akkora siker volt, hogy percekkel később azután, hogy forgalomba került a Badu Pussy Premium Incense nevű termék, már mellé is került a weboldalon az elfogyott szó. Azóta viszont feltöltötték a készletet és már újra megvásárolhatja az, aki szeretné, ha olyan illata lenne, mint a poplegenda vaginájának.

Kiemelt kép: Gilbert Carrasquillo/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik