Szórakozás

A Szikla 18 éves lányából is pankrátor lesz

Ő a negyedik generációs Johnson, aki pankrátornak áll.

Dwayne Johnsonnak van egy nagyobb lánya, a tizennyolc éves Simone Johnson, aki egy ideje már a családi örökséget szeretné továbbvinni, azaz pankrátornak készül. A legnagyobb pankrációszervezet, a WWE pankrátorképző edzőtermében (WWE Performance Center) kezd bele az edzésekbe, merthogy aláírta első profi szerződését a szervezettel.

Ahogy a fiatalabb Johnson fogalmazott:

Ez annyira sokat jelent nekem. Tudva, milyen speciális kapcsolat fűzi a családomat a pankrációhoz, ez egy fantasztikus érzés most. Hálás vagyok a lehetőségért, nemcsak a pankráció miatt, hanem azért is, mert továbbvihetem a családi örökséget

– fogalmazott a pankrátorcsaládba született lány. Apja, Dwayne Johnson is a ringben kezdte, ahogy nagyapja, Rocky Johnson (ő volt az első színes bőrű bajnoka a sportágnak) és dédnagyapja, Peter Maivia is.

A Szikla Instagramon kommentálta a jó hírt:

Az álmok nem csak az álmodóké. Gratulálok első szülöttemnek, Simone Johnsonnak, hogy hivatalosan is aláírta az első pankrátor szerződését a WWE-vel. Ő a negyedik generációs Johnson, aki pankrátornak állt. Viseld a nevünket büszkén, az utadat viszont egyedül kell kijárnod, kiérdemelve a saját sikereidet. Büszke vagyok, éld meg az álmaidat, induljon a munka!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés, Febr 10., 2020, időpont: 10:11 (PST időzóna szerint)

Elárasztják a mozikat a pankrátorok
Megnéztük, hogyan lett filmsztár a kilencvenes és kétezres évek legjobb amerikai pankrátoraiból. Volt, aki a világ legnépszerűbb színészévé vált, mások eltűntek a süllyesztőben.

Kiemelt kép: Instagram.com/simonegjohnson

Ajánlott videó

Olvasói sztorik