Szórakozás

Bayer Friderika: Te csak egy árucikk vagy, mint a tejföl a közértben

Ezt mondták neki sikerének csúcsán.

Bayer Friderika volt 1994-ben a legelső magyar, aki az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe jutott, az ott elért negyedik helyezését pedig azóta se tudta egyik indulónk se megismételni. A hatalmas sikert a színfalak mögött viszont elég nehezen élte meg, beszélt már korábban is róla, hogy sírógörcsökkel és álmatlansággal küzdött sikerének csúcsán.

Bayer Friderika: Sírógörcsökkel küzdöttem, árucikknek éreztem magam
Az Eurovíziós Dalfesztivál egyformán hozott az énekesnőnek jó és rossz dolgokat.

A Meglepetés magazinnak erről is beszélt bővebben.

Amíg kint álltam a színpadon, minden rendben volt, de a színfalak mögött mindig sötét van. Akkor még másképp működött minden, nem foglalkozott senki a mentális egészséggel, nem volt profi menedzser, aki segített volna. Mindig zárkózott, befelé forduló ember voltam, aki kilóg a sorból, a hirtelen jött ismertséggel nem tudtam mit kezdeni, és egyedül kellett helyt állnom egy olyan világban, amelyről álmodtam, mégis embertelennek és kegyetlennek éreztem.

A jelenleg főállású anyukaként dolgozó Bayer felidézte a legrosszabb mondatokat is, amiket énekeskarrierje idején hallott a színfalak mögött.

Neked az a dolgod, hogy énekelj, mi pedig hozzuk a példányszámot! Neked itt nincs szavad, te csak egy árucikk vagy, mint a tejföl a közértben!

A teljes interjút a Meglepetés magazin ma megjelent legújabb számában lehet elolvasni.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik