Élet-Stílus

Bayer Friderika: Sírógörcsökkel küzdöttem, árucikknek éreztem magam

Az énekesnő 1994-ben ment ki az Eurovíziós Dalfesztiválra.

Bayer Friderika a Story magazinnak beszélt arról, fiatalon mennyire nehéz volt megküzdenie a hirtelen jött ismertséggel, ami egyaránt volt pozitív is negatív történés a karrierjében.

A Kinek mondjam el vétkeimet című dallal negyedik helyen zárt 1994-ben az Eurovízión, de nem jó irányba haladt az élete:

A dal, amit az Eurovízión énekeltem, túlságosan is nehéz témájú volt, nem egy olyan fiatal lánynak való, mint én voltam. Nehéz volt kitörni abból a skatulyából, amelybe ezzel a számmal kerültem. Mély depresszióba estem, éjszakánként alig tudtam elaludni, halálfélelmem volt. Miközben az emberek azt hitték, díjakat veszek át, és egyre sikeresebb vagyok, sírógörcsökkel küzdöttem. Árucikknek éreztem magam

— mesélte Friderika, aki hozzátette, ma már jobb helyzetben vannak a pályakezdő énekesek is, mert mentális egészségükre is odafigyelnek a körülöttük lévő szakemberek.

Az énekesnőnek saját gyereke nem lehetett, de hármat is örökbe fogadott férjével:

Természetes úton nem akart összejönni a baba. Akkor mondta az egyik ismerősöm, »A gyerek az gyerek, akkor is, ha örökbe fogadjátok«

— idézte fel Friderika, két nagyobbik fia mellé egy kétéves kislány is érkezett idővel.

Valkó Eszter megszült, már a kisfia nevét is lehet tudni
Mindenképp Magyarországon akart szülni.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik