Szórakozás

Hogy mi a közös Schobertben és a nyugdíjasokban?

Egészen váratlan, de a közös pont Szandi, aki egy indulatos videóban nyilatkozott arról, hogy nem nyilatkozott semmiről.

Szandi rövid, de annál indulatosabb videót tett közzé, amit azzal kezd, hogy újabb álhírterjesztés áldozata lett.

Szeretném leszögezni, hogy Schobert Norbert legutóbbi, teltebb nőkkel kapcsolatos nyilatkozatára nem reagáltam semmit, nem is kívánok reagálni, és engem nem is érdekel, hogy ki hogy néz ki, soha nem foglalkoztam ezzel…

– mondta Szandi, és itt jön a váratlan csavar a videóban, ami miatt a legnagyobb forgatókönyvírók is könnyes szemű állva tapsolásba kezdenek, mert az énekesnő közvetlenül ezek után így folytatja:

…mint ahogy a nyugdíjasokkal kapcsolatban sem nyilatkoztam soha semmit, ezek mind kamuhírek.

Aztán videóját egy összegzéssel zárja, azok számára, akik esetleg még mindig nem tudják, hogy Szandi eddig kiről nem nyilatkozott soha semmit:

Tehát mégegyszer, sem a teltebb nőkkel kapcsolatban, sem a nyugdíjasokkal kapcsolatban nem nyilatkoztam soha semmit.

Cáfolat!

ISMÉT ÁLHÍRTERJESZTÉS ÁLDOZATA LETTEM! Schobert Norbert teltebb nőkkel kapcsolatos nyilatkozatára nem reagáltam semmit! Mint ahogy a nyugdíjasokkal kapcsolatban sem nyilatkoztam soha semmit!!! Ezek mind kamucikkek!!! Kérlek benneteket, ne higgyetek el mindent, amit a neten olvastok!

Közzétette: Szandi hivatalos oldala – 2020. január 21., kedd

Ezek szerint sok más celebbel ellentétben Szandi nem nyilvánult meg Schobert napokkal ezelőtt tett kijelentésével kapcsolatban. Egyébként hasonló vehemenciát magyar celebtől talán akkor láttunk utoljára, amikor Singh Viki Instagramján számolt be arról, hogy körmöse lemondta az időpontját.

Kiemelt kép: Facebook/Szandi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik