Szórakozás

Grimes gyereke még meg sem született, de már fent van a neten és a közelgő apokalipszisről beszél

Technikailag egy megfiatalított klón, pontosított az énekesnő, aki éppen terhes Elon Musktól.

Nem egyszerű elmagyaráznunk, ugyanis nem igazán találkoztunk még olyannal, hogy egy híresség csinált közösségi médiás fiókokat a meg nem születendő gyermekének, ahol videók találhatóak, amiken egy animált csecsemő a közelgő apokalipszissel ijesztget minket, de Grimes tényleg ezt tette, mint írja a Consequence of Sound. Regisztrált Instagramon és Twitteren is egy War Nymph (Háború Nimfa) nevű accountot, ahol egy 3D animált csecsemő beszél hozzánk videókban.

Egyelőre zártkörű mindkét fiók, amíg még béta állapotban van, felelte az egyik kérdésre Grimes, felfedve, hogy lányról van szó, amikor pedig valaki írta, hogy ez a gyereke, kijavította, hogy ez egy digitálisan megfiatalított klónja igazából, de nagyon hasonló. Az animált csecsemőnek valószínűleg Grimes kölcsönzi a hangját, az egyik videóban pedig, mint említettük, a közelgő világvégéről beszél.

Mi meg még azt hittük, hogy a terhességének a bejelentése volt igazán fura. Ezek után már azon se fogunk meglepődni, ha a popsztár végül egy intelligens hologramnak ad majd életet a szülőszobában, aki hangulatjelekkel kommunikál velünk.

Lehet találgatni, hogy Grimes a félmeztelen fotójával arra utal-e, hogy terhes Elon Musktól
A hasára photoshopolt magzat most azt jelenti, hogy terhes, vagy azt, hogy hamarosan „megszüli” az új albumát?

Kiemelt kép: Twitter / @Grimezsz

Ajánlott videó

Olvasói sztorik