Szórakozás

Batiz András olyan komoly szorongással küzdött, hogy nyáron a munkát is befejezte

Húszas évei eleje óta dolgozik.

Az RTL Klubon futó Házon kívül című műsorban láthattuk újra Batiz Andrást, egykori tévés műsorvezetőt, aki arról beszélt a magazinműsorban, hogy komoly szorongással és pánikrohamokkal küzdött a rengeteg munkától. Szóvivő is volt a Gyurcsány-kormányban, végül kommunikációs céget alapított.

Két hónappal ezelőtt egy előadást tartott, ott mesélte el, hogy három hónap kényszerszabadságra ment, ezidő alatt 275 darab gyógyszert szedett be:

Mindig, mindenhol helyt tudtam állni, de volt olyan értekezlet, ahol már ki kellett jönnöm, mert úgy éreztem, ha nem jövök ki, elájulok. Volt, hogy le kellett mennem az utcára, és ott ültem egy padon órákig, hogy rendbe jöjjek. Itthon mentőt kellett hozzám hívni, mert olyan szorongásos rohamom volt, hogy azt hittük, az egy sztrók

– mesélte, és mint kiderült, pánikrohama volt, agyvérzéshez hasonló tünetekkel.

Az egy korjelenség szerintem, hogy az emberek azt gondolják, ha nem mutatkoznak erősnek, akkor valami veszteség éri őket emiatt

– fogalmazott, egyébként mindezeket bátorítás gyanánt mesélte el, hogy az emberek merjenek segítséget kérni mentális gondjaikhoz, ő maga három éve jár pszichoanalízisre.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik