Szórakozás

Mellek, család és szerelem – ezekről szóltak a celebek idei legnépszerűbb Instagram-posztjai

Év végén két dolog árasztja el az Instagramot: a Spotify-évösszegzések és a „bestnine” posztok. Utóbbiban egy honlap van a felhasználók segítségére, ahol azt tudhatjuk meg, hogy a 2019-es posztjaink közül melyik kilenc kapta a legtöbb kedvelést. Megnéztük, a legismertebb magyar celebek mely posztjai voltak a legnépszerűbbek idén (már akinek nem engedélykötelesek a fotói), az általunk választott maréknyi hírességet pedig az alapján rendeztük sorba, hány lájkot kaptak összesen a képeikre 2019-ben.

ByeAlex

Az X-Faktor műsorvezetője és mentora idén 325-ször posztolt Instagramra, ezekre összesen 7,6 millió lájkot kapott a bestnine.net oldal adatai alapján, ami posztonként 23 ezer kedvelést jelent. Mivel magánéletéről (beleértve barátnőit) nem nagyon posztol, így nem igazán meglepő, hogy a kilenc toplistás posztja közül az összes az RTL Klubon futó tehetségkutatóval kapcsolatos.

Ördög Nóra

Kicsivel maradt le ByeAlex mögött, ugyanis ő 7,2 millió lájkot kapott a képeire, igaz, többet is posztolt, mint a zenész: 542 alkalommal tett közzé valamit az Instagramon. A legnépszerűbb fotó egy fekete-fehér nosztalgiázás, amit egy gálázós kép, illetve egy fotó az új családtagról, Sáriról követ. A kilenc legnépszerűbbe belefért még egy közös fotó a Story Gáláról férjével, Nánási Pállal.

Dallos Bogi

Az X-Faktor mentorának új kapcsolatát agyonlájkolták Dallos Bogi követői: az öt legnépszerűbb posztján ugyanis ott van Puskás Peti is, a maradék négyben pedig vagy az RTL Klubos műsorának backstage-ében fotózták le vagy fehérneműben örül annak, hogy fotózzák.

Istenes Bence

Istenes Bence 2,3 millió lájkot kapott kicsivel több mint száz posztjára, ami azt jelenti, hogy átlagos lájkszáma ByeAlexével vetekszik. A gyerekekkel kapcsolatos posztok mellett népszerűek voltak azok is, amiken Csobot Adéllal pózol törölközőben, illetve egy reklám kedvéért paplanban – utóbbit 50 ezer ember kedvelte.

Kárpáti Rebeka

A műsorvezető-színésznő-influenszer 286 posztot osztott meg idén Instagramon, ami azt jelenti, hogy kis túlzással minden nap kirakott valamit. A lenti montázs alapján a követők leginkább a fehérneműs-fürdőruhás képeit díjazták (kilencből hatszor ezek voltak rajta), a hatodik legnépszerűbb képen pedig már melltartó sincs rajta. A legnépszerűbb fotón teljes ruházatban látható, ahogy „spontán” lefotózták a budapesti Egyetem téren.

Radics Gigi

Az énekesnő is nagyot ment 2019-ben: 168 posztjára 1,4 millió lájkot kapott, ami azt jelenti, hogy 8-9 ezres átlagkedvelés jutott minden fotójára. A legnépszerűbb kilenc kép közé bekerült az árvíz sújtotta velencei fotó is.

Radics Gigi posztja az árvíz sújtotta Velencéből: #BoldogPillanatok
Az énekesnő jól érezte magát a városban.

Nádai Anikó

A műsorvezető 1,1 millió lájkot hozott össze idén 111 posztjával, azaz átlagosan tízezer kedvelés jutott minden fotójára. Követőinek leginkább az tetszett, amikor medencében áztatta magát, a második helyre egy egyedül, a harmadikra pedig a pasijával közösen nevetős kép jutott.

Gáspár Evelin

Az előző montázsok után kicsit szokatlan látvány következik: az influenszer Gáspár Evelin mind a kilenc posztján ruhában van. A fotók nagy része az Ázsia Expresszel kapcsolatos, de természetesen helyet kapott a Gáspár család is. Kétszer annyit posztolt, mint Nádai Anikó, lájkot viszont ugyanannyit kapott.

 

Horváth Éva

A modell-műsorvezető kisfiával utazik a legtöbbször, így nem meglepő, hogy a kilenc legnépszerűbb fotóján vagy a kisfia, vagy egy utazás, esetleg ezeknek a kombinációja látható. Az összeállításban szereplő celebek közül ő posztolt a legtöbbet, 422 fotót lőtt ki idén az Instagramra, ezekre pedig 876 ezer lájkot húzott be.

Tóth Andi

Az énekesnőnél meglepő módon a legnépszerűbb fotója majdnem a legfrissebb: pénteken írtuk meg, hogy Tóth megmutatta, milyen dekoltázzsal várja az újévet, azóta 16 ezer lájkot kapott rá. Idén összesen 700 ezer kedvelés jutott 102 posztjára, azaz nagyjából átlagosan hétezer lájkot kap, ha posztol.

Singh Viki

A lemondott manikűrös időpont miatt kiakadó Singh Viki idén 275 alkalommal posztolt, ezekre 256 ezer lájkot kapott, tehát átlagosan ezer ember nyom szívet a posztjaira – amelyeken jellemzően fürdőruhában vagy fehérneműben látható.

Pirner Alma

Hasonló átlagot ért el Pirner Alma is, aki 210 posztjára 206 ezer kedvelést kapott. A nőiesség tanácsadó és mentor legnépszerűbb képein kevés ruhában látható, kettőn pedig meztelen is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik