Szórakozás

Pumped Gabo: Tavaly ilyenkor már mindenki temetett, a Pumpednek annyi

A kommentelők szerint ennél szebben nem is írhatta volna.

Pumped Gabo is poszttal emlékezett meg 2019-ről, ám ő nem olyan fájdalmas módon, mint ahogy azt Erdélyi Mónika tette. A lengyel reality-jét szilveszter éjjel is adta az RTL Spike, most nem annak kapcsán búcsúztatta az évet.

2019. A második életed akkor kezdődik amikor rájössz, csak egy van. Tavaly ilyenkor már mindenki temetett, a Pumpednek annyi. Elvesztem. Ebben az évben felébredtem, megtaláltam magam. 😊 Rengeteg jó és tanulságos dolog történt az idei évben. Nem akarok nagy szavakat használni, csak annyit mondok nektek, csináljátok amit szerettek, és csináljátok nagyon jól. Álmodozzatok, cselekedjetek. Mindenkinek más az útja, mindenki egyéniség, találd meg azt amiben te vagy a legjobb! A mai világ csodálatos, bármit szeretsz csinálni, mindenből boldogan meg lehet élni. Ne hallgass senki másra csak a szívedre, kérdezd meg magadtól, én mit szeretnék? (igazán) ♥️

– írta, a poszt alatt aztán példaképként emlegették a celebet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés, Dec 31., 2019, időpont: 10:21 (PST időzóna szerint)

„Olyan emberek ültek a Star Wars díszbemutatóján, hogy a házamba nem engedném be őket gázt leolvasni”
Han Solo magyar hangja az első sor szélén kapott helyet, miközben a celebek, akik bevallottan nem látták egyik filmet sem, a legjobb helyről nézhették a műsort.

Kiemelt kép: Instagram.com/pumped_gabo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik