Szórakozás

Puskás Peti hamarosan piacra dob egy pólómárkát

Újrahasznosított anyagokból fogják készíteni őket.

Az énekes nem hiába vett fel az X-Faktor egyik élő show-jára is egy second hand farmerdzsekit, Puskás Peti ugyanis az élete minden területén igyekszik környezettudatos lenni. Posztjait és tanácsait pedig egyre többen követik. Nem csak a közösségi oldalon, hanem a való életben is.

Puskás Peti a fenntarthatóság jegyében turkálós kabátban ült az X-Faktorban
Az énekest komolyan foglalkoztatja az állat- és környezetvédelem, a tehetségkutatóban megmutatta.

Nem is gondoltam volna, hogy ez lesz, abból, amikor ránéztem a kis Bambikámra (Puskás kutyája – a szerk.) és azt mondtam, hogy én többet nem eszem húst. Most meg emberek követnek, változtatnak az életükön azért, mert kapnak egy példát és szimpatizálnak velem

– mondta Korn Anita Ruhastoryjában Puskás Peti, aki egy saját márkát tervez piacra dobni.

Csinálunk egy pólómárkát. Az lesz a fontos benne és az újdonság, hogy természetvédelmi üzeneteket fogunk nyomtatni a pólókra és olyan ikonikus alakokat, akik szerintem a természetvédelem bástyái. A pólók pedig recycled anyagból készülnek majd. Ez nagyon izgalmas számomra, hogy milyen sikere lesz, szeretni fogják-e az emberek, de a legfontosabb, hogy minél több emberhez eljussanak azok a dolgok, amiket én üzenni szeretnék.

Puskás aztán arról is mesélt, hogy ebben a szellemben hogyan zajlik náluk a karácsony.

Most már van A és B menü a húsevőknek és a vegetáriánusoknak és vegánoknak a családban, de ugyanúgy töltött káposztát eszünk, ugyanúgy minden megvan az asztalon. A másik, hogy apuéknak 10 éve műfenyője van én pedig most az egyik saját növényemet fogom feldíszíteni. A harmadik, hogy nem használunk csomagolóanyagokat, hiszen pár percig van rajta és széttépjük az egészet és megy a kukába. A negyedik pedig, hogy én nagyon szeretek élményeket ajándékozni.

Kiemelt kép: YouTube/Ruhastory – kornanita

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik