Szórakozás

Ötletes megoldással érték el a szülők, hogy egyéves gyerekük ne sírjon, ha anyja kimegy a szobából

A japán házaspár csinált egy életnagyságú kartonfigurát a nőből, és otthagyták a közelében. Csodásan működött.

A japán Szato házaspár sokat szenvedett amiatt, hogy 1 éves kisfiuk azonnal sírni kezd, ha édesanyja eltűnik a szeme elől, és a problémát egy olyan ötletes megoldással oldották meg, aminek a fél világ a csodájára jár. Az apuka a Twitter-oldalán tette közzé a kísérletről készült videót, amit pár nap alatt már több mint kétmilliószor néztek meg a közösségi oldalon.

A férfi elmondta:

Nehéz dolgunk van, mert az 1 éves fiam azonnal sírni kezd, ahogy Anyu eltűnik. Megoldásként kipróbáltam mi történne, ha felállítanék egy „életnagyságú kartonanyut”.

Ahogy a videón látni, a házaspár készített egy életnagyságú kartonfigurát Szato Fuki képmásával, majd amikor a játékba merült fiú nem figyelt, felállították a figurát a konyhába, az anyuka pedig kiosont a szobából. A trükk pedig tökéletesen működött. A kicsi néha odanéz, és nyugodtan játszik tovább, amikor látja, hogy anyu még mindig ott van.

Az apuka elmondása szerint a kicsi nagyjából húsz percen át észre sem vette a csalást, és hozzátette, hogy a sikeres teszt után kijelenthető: a kartonfigura egyszer-egyszer hasznos lehet.

https://twitter.com/sato_nezi/status/1203591893533085703

A kiemelt képen a „kartonanyu” előtt boldogan játszó kisfiú. Fotó:Twitter/@sato_nezi

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik