Szórakozás

Nyilvános szexszért tartóztattak le egy 70 éves nőt és egy 60 éves férfit Floridában

Letartóztatott a rendőrség egy 70 éves nőt, és egy 60 éves férfit, mert a járdán szexeltek egy belvárosi színház előtt, a floridai Clearwaterben, csütörtökön – írja a The Smoking Gun című, amerikai bűnügyi hírportál.

Az idős pár hálaadás estéjén esett egymásnak a Capitol színház (képünkön) előtt. Egy szemtanú szerint a 70 éves Susan Roscillo letolt nadrággal a hátán feküdt, egyik kezével maszturbált, a másikban pedig párja, a 60 éves Robert Kellogg péniszét tartotta. Az esetet súlyosbítja, hogy a jelenetet egy kiskorú, 12 éves gyerek is látta.

A rendőrségi jelentés szerint, Kellogg azonnal elismerte a történteket és együttműködött a hatósággal és elnézést kért, Roscillo azonban üvöltözött és ügyvédet követelt. A rendőrök szerint mindketten részegek voltak. Mindkettőjüket a megyei börtönbe szállították, ahol előzetes letartóztatásba kerültek, az óvadékukat fejenként 10 ezer dollárban (közel 3 milliló forintban) állapította meg a rendőrség.

A rendőrség novemberben egyszer már letartóztatta Roscillot, mert egy kibontott dobozos sör volt nála az utcán. Kelloggot sem először tartóztatták le, több nyilvános alkoholfogyasztással és részeg rendzavarással kapcsolatos ügye volt már. A bírósági iratok szerint mindketten hajléktalanok.

(Kiemelt kép: Google Street Wiev)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik