Szórakozás

Polgár Tünde le akarta pattintani a férjét, mert az első randin túl drága helyre vitte

A második randi azért kárpótolta.

A luxusfeleségként megismert Polgár Tünde a Szerelemcsütörtök című műsor vendége volt, ahol a férjével való megismerkedésükről is mesélt.

Volt egy MMM című gazdasági műsor az RTL Klubon, annak a forgatásán találkoztam Árpival, az én drága férjemmel. Egy interjút csináltam vele. Akkor nem történt semmi, majd egy fél évvel később összefutottunk egy autós ralin. Ezek után elkezdett hívni, találkozgattunk és szép lassan kialakult a kapcsolatunk

– idézte fel a múltat Polgár Tünde, aki az első randijukról is mesélt.

Az első randevúnk után majdnem azt mondtam, hogy soha többé nem találkozom vele. Megjelent egy cabrióval, elvitt a legjobb étterembe, ott úgy ugrálták körbe, mintha egy maharadzsával ülnék szemben és azt mondtam, hogy ez nekem sok, én ebből köszönöm, de nem kérek. (…) Miután korábban bróker voltam és nagyon sok pénzzel dolgoztam, nagyon sok pénzt kerestem, nekem az a világ már megvolt és nem érdekelt.

Polgár Árpád válaszolt a kérdésre, hogy „honnan van a lóvé”
Polgár luxusfeleség Tünde és műkereskedő férje válaszolt pár kérdésre.

Mégis adott egy második esélyt, amit már sokkal jobban élvezett:

A következő alkalommal már ő főzött nekem spagettit, amihez két üveg bort kellett meginni, mert annyira csípősre csinálta. De ott volt benne az igyekezet. Sokkal jobban tudtam azt a gesztust értékelni, hogy hiába teljesen analfabéta a konyhában, megteszi ezt értem.

Kiemelt kép: YouTube/Lia T

Ajánlott videó

Olvasói sztorik