Szórakozás

ByeAlex Manuelről: Az biztos, hogy neki lesz utóélete

Az X-Faktor mentor magához hasonlította kiesett versenyzőjét.

Szombat este, Manuel kiesésével megszületett a 2019-es X-Faktor döntős csapata. ByeAlex pedig az idei szezonban most először élte át, milyen elveszíteni egy versenyzőt. Maga alatt is volt az eredményhirdetés után. Senkinek sem nyilatkozott, de közösségi oldalán aztán pótolta a dolgot.

Nem úgy indultam neki a tegnap estének, hogy majd két srácom mellett fogok állni a végén. Igazából, nehéz ezzel kapcsolatosan mit mondani. Tegnap este, pl. nyilatkozni sem volt kedvem senkinek… Mégis mit mondjak? Kiesett egy versenyzőm. Kiesett egy srác, akivel hónapok óta együtt dolgozom

– kezdte ByeAlex, aki aztán ömlengett egy kicsit Manuelről.

Lehet őt szeretni, meg nem szeretni. De azt nem lehet tőle elvitatni, hogy egyedül már most olyan ötletei vannak, amiket százezrek hallgatnak meg hetente… Rengetegen örülnének annak, ha egy csettintésre ekkora figyelmet tudnának maguknak összehozni. És ez a 19 éves kis srác egyébként, nem azért tudta ezt, mert én mögötte vagyok. Ezt azért tudta, mert ott benn a genetikájában, ott van az előadó.

Közös dalt készített Manuel és Kállay-Saunders András
Manuel és Kállay-Saunders András közös dallal jelentkezett, amit amúgy az X-Faktorban is előadtak.

A mentor aztán összefoglalta a múltat, a jelent és a jövőt.

Kicsit olyan volt ő, mint én. Én is nehezen értem meg, nekem is sok idő kellett ahhoz, hogy megérkezzek a színpadon. Vele is így lesz ez. És igazából a munka lényegi része majd most következik. Az biztos, hogy neki lesz utóélete. Azért, mert ő maga is keményen fog ezen dolgozni. Nagyon sajnálom azt, hogy ez a fiú sokszor azt élte meg a műsorban, hogy ő kudarcot vallott. És nagyon sokszor azt is éreztem, hogy pont ő volt az, akit a legtöbbet ekéznek… De ennek ellenére én tudom, ő egy igazi tehetség, és én nagyon nagy rajongója lettem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🥀A P U🥀 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés, Dec 8., 2019, időpont: 4:42 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@byealexittvan

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik