Szórakozás

Vajna Tímea: Hazajövök, de csak azért, hogy felszámoljam az itteni életemet

Elkezdte felépíteni a kinti jövőjét, a filmiparban helyezkedne el.

A jelenleg Amerikában tartózkodó, ott Tarantinóval és DiCaprióval is találkozó Vajna Tímea a Story magazin legújabb számában arról beszél, hogy bár visszatér még Magyarországra, de már csak azért, hogy elvarrja az itthoni szálait.

Év elején rövid időre még hazajövök, de csak azért, hogy felszámoljam az itteni életemet. A ház bérleti szerződése lejár, nincs értelme meghosszabbítanom, mivel Amerikában akarok élni.

A terveiről is beszélt, szeretne az amerikai filmiparban elhelyezkedni és filmekkel foglalkozni. Jelenleg például egy film reklámkampányával foglalkozik.

Az elsődleges cél az állampolgárság megszerzése, amelyhez egy évet kell kint tartózkodnom. Elkezdtem felépíteni a kinti jövőm. Egyelőre abban az apartmanban élek, amelyet még Andy bérelt és előre kifizetett, de közben már ingatlanossal keresem a következő lakást. Szeretném megalapozni a kinti filmiparbeli karrierem: folyamatosan veszem fel a kapcsolatot a jövendőbeli munkatársakkal, forgatókönyveket olvasok, és szeretném Andy elkezdett munkáit befejezni. Jelenleg Aspy Tom Pillanat című alkotásának reklámkampányában veszek részt.

Vajna beszélt arról is, hogy egyelőre még nem áll készen egy új kapcsolatra, hiába akadnak férfiak körülötte, erről bővebben a Story magazin legújabb számában lehet olvasni.

Kiemelt kép: Facebook / @vajnatimea

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik