Szórakozás

Leonardo DiCaprio barátnője érti, miért turkálnak a magánéletükben, hiszen ő is ezt tenné

Amúgy tök fura, de még soha nem erősítették meg, hogy együtt vannak.

Leonardo DiCaprio már jó ideje együtt jár a nála 23 évvel fiatalabb Camila Morronéval, most pedig faggatták kicsit az újságírók a 22 éves modell-színésznőt. Rögtön fel is hozták a korkülönbséget.

Mivel eddig soha, sehol nem erősítették meg a kapcsolatukat, meglepő volt, Morrone mennyire őszintén beszélt minderről a Los Angeles Timesnak, miközben új filmjét, a Mickey and the Beart promózta.

Egy csomó olyan kapcsolat volt és van Hollywoodban, ahol elég nagy korkülönbségek voltak a párok között. Szerintem mindenkinek adott a lehetőség, hogy bárkivel randizhasson, akivel csak akar. De egyébként teljesen megértem, miért kíváncsiak minderre az emberek, hiszen én ugyanígy viselkednék kívülállóként. Az viszont kicsit frusztrál, hogy úgy érzem, aszerint ítélnek meg engem az emberek, hogy kivel randizom. Értem az asszociációt, de remélem, kevesebb témát fog ez szolgáltatni a jövőben

– fogalmazott Morrone, aki arra célzott, hátha színészi karrierjével fog témát generálni maga körül. Egyébként sokan már most Jennifer Lawrence-hez hasonlítgatják.

Fotó: Daniel Zuchnik/Getty Images
A brazil elnök szerint Leonardo DiCaprio tehet az amazóniai erdőtüzekről
Valójában a helyi földfoglalók okozhatták azokat.

Kiemelt kép: RB/Bauer-Griffin/GC Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik