Szórakozás

Nagyon felháborodott egy brit anyuka, mert az uszoda férfi öltözőjében egy meztelen férfit látott

Nem értette, miért nem takarta el magát. Mások azonban a felháborodását nem értik.

Nagy értetlenkedés fogadta egy brit anyuka kifakadását a Mumsnet című brit gyereknevelési netes fórumon, miután a nő leírta, hogy mennyire felháborító volt látni egy teljesen pucér férfit egy uszoda férfi öltözőjében – írta a brit bulvársajtó.

A pinkboa néven író anyuka leírta, hogy kétéves fiát vitte úszó tanfolyamra, és mivel az asztmája miatt nem tudta a medence mellett megvárni, hogy végezzen, ezért az öltözőben várta meg az óra végét. Mármint a férfiak számára fenntartott öltözőben, mert ott elmondása szerint szinte soha nem szokott senki lenni, míg a női öltöző zsúfolt.

Miközben ott üldögélt, egy férfi érkezett oda három kislányával. Miután felöltöztette őket, a nő nagy felháborodására ledobta magáról úszónadrágját, majd elkezdte megtörölni a testét. Ahogy írta:

Miért vetkőzik meztelenre egy felnőtt egy öltözőben egy gyerekeknek szóló úszólecke idején, amikor idegenek is vannak a közelben?

Majd hozzátette:

A feneke mellesleg szőrős és csúnya volt.

A beszámolók szerint a többi fórumozó értetlenkedve reagált a nő bejegyzésére. Nem értették, miért lepődött meg azon, hogy a férfi öltözőben esetleg meztelen férfiakat láthat, és akár egy pénisz is a látóterébe kerülhet. Volt, aki felhívta a figyelmét arra, hogy a kérdéses férfi nem lóbálta körbe a péniszét, „nem helikopterezett”, és még arra is figyelt, hogy háttal legyen a férfi öltözőben ülő nőnek.

Többen közben őt hibáztatták, amiért nő létére bement a férfiak számára fenntartott öltözőbe, megkérdezve, hogy „mégis mire számított, mit fog ott látni”, és közölték vele, hogy a férfiaknak is joguk van arra, hogy úgy öltözzenek át, hogy közben nem nézi őket az ellenkező nem egyik tagja. Az egyik hozzászóló pedig közölte:

Képzeljék el ezt fordítva. Egy férfi bemegy a női öltözőbe (és már ezzel az egy tettel véget is érne a történet), és felháborodik, mert női melleket és egy puncit lát. Kissé nevetséges, nem?

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik