Szórakozás

Egy cég milliós fizetést kínál azért, hogy minden nap marihuánát szívjon

Tesztelőt keres egy amerikai magazin.

Amikor egy állásajánlatban ki kell emelni, hogy „ez az ajánlat 100 százalékban valódi”, már lehet sejteni, hogy valami igazán különleges munkáról van szó, amiről sokan gondolhatják, hogy „túl szép ahhoz, hogy igaz legyen”. Az American Marijuana című cannabis magazin pont egy ilyen munkára keres egy embert.

Az amerikai cég ugyanis havi háromezer dollárt, azaz több mint 900 ezer forintot fizetne valakinek, hogy minden egyes nap marihuánát szívjon, és marihuánás termékeket teszteljen. És természetesen a tesztelendő termékeket is ingyen kapja.

A New York-i székhelyű cég állásajánlata szerint a jelentkezőnek annyi lenne a dolga, hogy otthonában kipróbáljon különböző marihuána típusokat, marihuánás ételeket, különböző eszközöket és CBD olajokat.

A cég minden hónapban egy doboznyi terméket küld ki, amiket le kell tesztelni, majd meg kell írnia a tapasztalatait. Emellett videókat is kell készítenie a termékek kipróbálásáról, a kicsomagolástól elkezdve egészen addig, hogy milyen hatása volt.

A 18 évesnél idősebb jelentkezőtől nem csak azt várják el, hogy minden nap képes legyen betépni, hanem azt is, hogy nagy tudása is legyen a marihuánáról, hogy megfelelően tudja okosítani a lap olvasóit.

A világ leglazább állása, ahol azért fizetnek havi 340 ezret, hogy füvet szívjon és utazzon
A kaliforniai cég természetesen az utazásokat is teljes egészében állja.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik